Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза
български
english
Търси
 

Грижа за клиента

Веднъж създадено в прецизен вид, завладяваща форма и блясък, Вашето бижу от Виртуоза се нуждае от грижа и поддръжка по време на употребата му. За да запази прекрасния си вид и да продължи да радва Вас и поколенията Ви, Виртуоза предлага следните възможности за следпродажбена грижа към Вашето бижу:

Ултразвуково почистване – премахва всички наслоявания и замърсявания от полираните повърхности и скъпоценните камъни, като възстановява естествения им блясък

Обновяване – възвръща отново съвършения вид на Вашето бижу, като отстранява драскотини и наранявания в следствие на ежедневната употреба. Включва обработка, полиране и ултразвуково почистване. При необходимост се възстановява и родиевото покритие, ако е имало такова.

 Преоразмеряване – Услугата е възможна както за пръстени, така и за синджири, ланци и колиета. В магазина на Виртуоза ще получите съвет в тази насока, в зависимост от спецификата на всяко бижу.

 

 Инциденти винаги са възможни. Възстановяването, реставрирането и окомплектоването на Вашето Виртуоза бижу ще бъде извършено от нашите квалифицирани специалисти във възможно най-кратките срокове

 
където диамантите сбъдват мечтите си...