Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Платинени пръстени с изумруд | Virtuosa


Платинени пръстени цени 1
Платинени пръстени - цени

Не е изненада за никого, че мекият блясък на платинените пръстени изглежда великолепно, поставен в близост до изумрудите. Колаборацията на цветовете от студената гама придава една особена елегантност на платинените пръстени. Затова в колекцията на „Виртуоза“ дамите могат да се насладят на платинените пръстени „Сълзица“, изработени с висококачествени изумруди. Освен че те са подходящи за носене и при ежедневни, и при официални събития, тези платинени пръстени са перфектни за всеки годеж. С тяхна помощ специалния момент на предложението за брак ще остане завинаги в спомените на хората, които са го споделили. Платинените пръстени с изумруд са толкова здрави и издръжливи, че често се предават от поколение на поколение, превръщайки се в семейно съкровище.

Платинени пръстени с диаманти


Платинени пръстени цени 2
Платинени пръстени - цени и мнения

Диамантите звучат като подходящо допълнение към платинените пръстени, защото са точно такива. И самите диаманти, и редкият метал сами по себе си внушават великолепие, затова и комбинациите при тях винаги са впечатляващи. Изящни, красиви, удобни за носене и изключително стилни, платинените пръстени с диаманти са най-разпространените бижута от този тип. В асортимента на „Виртуоза“ всяка дама има богат избор между различни платинени пръстени с диаманти.
„Арета“ например е един от платинените пръстени с класически дизайн и много блясък. Той е толкова красив, че не се нуждае от никакви други аксесоари, за да завърши визията на една дама. Високото качество на материалите и професионалната му изработка пък гарантират, че всички негови притежателки ще могат да му се радват в продължение на много, много дълго време.
„Орхидея“ е подобен по своя блясък. Платинените пръстени с диамант във формата на „маркиза“ обаче винаги са специални. Тяхната елегантност се подчертава от нестандартния дизайн на бижутата, който е създаден така, че да подчертава допълнително красотата на диаманта. „Орхидея“ е наистина впечатляващо бижу, с което подобаващо могат да бъдат отпразнувани дори и най-специалните и неповторими събития в живота на човек.
За любителите на необикновените платинени пръстени във „Виртуоза“ човек може да се запознае и със „Снейк“. Името подсказва, че формата му е много атрактивна и впечатляваща. Всички платинени пръстени с диаманти са красиви, но когато красотата върви в комбинация с артистичен дизайн, говорим за наистина уникални бижута.
Всички платинени пръстени в асортимента на „Виртуоза“ са изработени с професионализъм и голямо внимание. Те се отличават не само със своята красота, но и с високо качество, което гарантира, че могат да се носят от всяка дама, която държи да изглежда великолепно. Изборът на бижута може да бъде много вълнуващ и лесен, ако човек избере да се довери на специалистите от „Виртуоза“.

 

Разгледайте нашите предложения за бижута с диаманти

Платинени пръстени с диаманти

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English