Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Прекрасни класически брачни халки | Virtuosa


 Класически брачни халки видове 1
Класически брачни халки видове – Свържете се с нас!

Класическите брачни халки са символ на отдаденост, спомен за едно обещание, дадено в най-специалния момент в живота на всеки човек. Изборът им обаче може да бъде цяло предизвикателство, защото класическите брачни халки са комплект, който трябва да отразява индивидуалния вкус на всеки от двамата. Точно това координиране на моделите класически брачни халки често се оказва най-трудното решение при двойките. За щастие обаче днес то е много по-лесно, защото в богатия асортимент на ювелирна къща „Виртуоза“ има за всекиго по нещо.

Двуцветни класически брачни халки

За двойките, които предпочитат да са спокойни, че техните класически брачни халки ще могат да се носят всеки ден и с всеки тоалет, двуцветните модели са най-подходящото решение. Комбинациите от бяло и жълто злато при класическите брачни халки са донякъде традиционни в сферата на ювелирното изкуство, но заедно с това често са и уникални. Начините за съвместяване на двата цвята са наистина много, а това увеличава възможността класическите брачни халки наистина да се отличават.

 Класически брачни халки видове 2
Класически брачни халки видове от Virtuosa

Бялото и жълтото злато се комбинират лесно, т.е. по отношение на качеството на класическите брачни халки и на тяхната издръжливост във времето това съчетаване няма значение. Двойките могат да бъдат съвсем спокойни, че техните двуцветни класически брачни халки ще устоят на изпитанието на времето и ще продължават да радват притежателите си много години. Изборът на двуцветни класически брачни халки обаче има едно основно предимство – тези бижута са наистина универсални. Лесно се съчетават с всякакво облекло, подхождат на всеки тон на кожата и практически тези класически брачни халки не притежават никакви недостатъци. В асортимента на „Виртуоза“ могат да се открият много такива модели класически брачни халки. Сред тях има по-семпли като „Куатро“ и „Стикс“, но и по-нестандартни като „Инконтро“ и „Сатен“. А модели като „Тоскана“ пък показват невероятните комбинации между бялото и розовото злато при класическите брачни халки.

Разгледайте още от предложенията ни за брачни халки

Двуцветни класически брачни халки

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English