Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Еднакви класически брачни халки | Virtuosa


 Класически брачни халки качество 1
Класически брачни халки качество – Научете повече!

Един от популярните избори на класически брачни халки е еднакъв дизайн на дамския и мъжкия пръстен. Той може да бъде съвсем идентичен или пък с леки вариации. Често дамските пръстени при тези класически брачни халки притежават един или два детайла в повече, защото жените са по-склонни на експерименти по отношение на стила. Класическите брачни халки с два сходни пръстена са практично решение, затова и много хора се спират именно на него. Във „Виртуоза“ ние се стремим да предлагаме подходящи бижута за всеки вкус и стил, затова и при нас можете да намерите много вълнуващи модели на еднакви класически брачни халки. Такива са „Сияние“, „Пилланго“, „Плеяда“, „Елизе Класик“, „Дезире“, „Наска“ и още много, много други. При тези класически брачни халки дамската разполага с един или повече брилянти, чийто ефектен блясък привлича винаги вниманието върху тях. Много елегантни, но в същото време семпли са и вариантите за господата. Еднаквите класически брачни халки подхождат на двойките, които имат сходни усещания за стил и искат да подчертават винаги и навсякъде връзката между тях.

Различни класически брачни халки

 Класически брачни халки качество 2
Класически брачни халки качество – Разгледайте при нас!

Различните класически брачни халки съумяват да отразят индивидуалния вкус на всеки човек. Бракът е съюз между двама души, които споделят общи чувства, но все пак имат свои собствени представи за стил, дизайн и елегантност. Различните класически брачни халки показват точно това. А най-хубавото е, че всяка двойка има свободата да избере колко точно различни да бъдат класическите брачни халки. Често срещан избор е дамският да бъде с много камъни, а мъжкият да представлява изчистена халка. Ако са направени от един и същ метал, по този начин класическите брачни халки пак имат нещо общо помежду си, но акцентират и върху индивидуалността на всеки човек. Такива са моделите класически брачни халки „Десислава“, „Елиза Флет“, „Сияние“, „Гранде“ и „Медея“. Това са сравнително традиционни класически брачни халки, изработени са с високо качество на материалите и излъчват една много стилна красота както поотделно, така и като комплект. За любителите на още по-нестандартните пръстени обаче има и други начини за комбиниране на класическите брачни халки. Един пример за това е те да бъдат изработени от различни метали. Класически брачни халки в този стил в асортимента на „Виртуоза“ са „Меркурий“, „Каденас“ и „Аква Арктика“. В тази колаборация пръстените запазват един дизайн или поне доста сходен такъв, но цветът им се различава, за да отрази личните предпочитания на всеки човек в двойката.

Вижте и другите ни предложения за брачни халки

Различни класически брачни халки

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English