Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Семпъл мъжки годежен пръстен | Virtuosa


Както и при дамските бижута, и мъжкият годежен пръстен с изчистен дизайн има своите множество почитатели. Предимствата на такъв тип модели несъмнено са тяхната универсалност и елегантността, която излъчват. Семплите модели винаги са удобни и по тази причина дамите често залагат на тях, когато търсят идеалното бижу за тяхното предложение за брак. Мъжкият годежен пръстен от злато е подходящ за всеки джентълмен, независимо от неговия вкус и неговата възраст. Той може да бъде направен още по-специален, ако на него се изпише лично послание. Така мъжкият годежен пръстен ще се превърне в наистина уникално и неповторимо бижу. Допълнителен плюс на тези модели е и лесното им съчетаване с други аксесоари, което означава, че изчистеният мъжки годежен пръстен може да изглежда както ежедневно, така и много официално. Моделът „Кадрадо“, който се предлага от „Виртуоза“, е достатъчно красноречив пример колко елегантно изглежда семплият мъжки годежен пръстен. С качествено злато от 14 карата този мъжки годежен пръстен ще издържи на изпитанията във времето и ще привлича внимание върху себе си навсякъде и по всяко време.

Масивен мъжки годежен пръстен

Мъжки годежен пръстен - видове 1
Мъжки годежен пръстен - видове. Научете повече!

По-обемните дамски бижута изобщо не са нововъведение в света на ювелирното изкуство, но истинският им предшественик за аксесоарите за джентълмени. Те винаги са се отличавали с по-масивен дизайн и мъжкият годежен пръстен не е изключение. Дори днес, когато модата е толкова екстравагантна, масивният мъжки годежен пръстен продължава да е актуален и да има място в предложенията за брак. Причината за това е в пропорциите. Когато е по-обемен, мъжкият годежен пръстен е и по-забележим. Той приляга по-естествено към пръста и създава по-добро общо впечатление. Мъжкият годежен пръстен „Стило“ е добър пример в това отношение, защото той не може да остане незабелязан. Освен с масивен дизайн този мъжки годежен пръстен се отличава и с уникалния си камък с приятен зелен оттенък. Турмалинът и жълтото злато са традиционна комбинация в ювелирното изкуство, но при „Стило“ тя е допълнително подсилена от геометричен дизайн. Всичко това се допълва от практична форма, която прави този мъжки годежен пръстен изключително удобен за носене.

Разгледайте още от предложенията ни за годежни пръстени.

Масивен мъжки годежен пръстен

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English