Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Мъжки годежен пръстен в черен цвят | Virtuosa


Черното е класически цвят, който си подхожда с всички останали нюанси в палитрата и стои елегантно и стилно. Затова не е изненадващо, че има толкова модели на мъжкия годежен пръстен, които са изработени в този оттенък. Всички те са много ефектни и елегантни, заради което са и често предпочитан избор от страна на дамите, които искат ефектно бижу, което да акомпанира предложението за брак. Изцяло в черен цвят е мъжкият годежен пръстен „Елиминатор“, чийто нестандартен дизайн е голямо предимство. Камъкът в него е черен родий, съчетан с цирконий. Всичко това създава ефектна визия на мъжкия годежен пръстен и го превръща в наистина уникално бижу. Този модел е подходящ за хора с изразен вкус, които не се притесняват да демонстрират своя стил.

Мъжки годежен пръстен - София 1
Мъжки годежен пръстен - София. Разгледайте при нас!

Мъжкият годежен пръстен „Антрацит“ е създаден с помощта на най-популярния мъжката мода камък – ониксът. С разчупен дизайн и патинирано в черно сребро този мъжки годежен пръстен изглежда впечатляващо. Интерпретацията на геометричните форми при него излъчва елегантност и стил, които са характерни за всички бижута на ювелирна къща „Виртуоза“. Мъжкият годежен пръстен „Левато“ също използва силата на оникса, но я влага в по-класически модел, който подхожда на всекиго. Заради висококачественото си жълто злато и красивата си форма този мъжки годежен пръстен е един от най-често предпочитаните от нашите клиенти.

Мъжки годежен пръстен с акцент

Изпитана във времето стратегия за избор на мъжки годежен пръстен е търсенето на модел, който съдържа интересен елемент в себе си. Акцентите при мъжкия годежен пръстен му придават индивидуалност и характер. Те правят бижуто да изглежда наистина специално и го отличават от всички останали. Верни на тази стратегия, ние от „Виртуоза“ предлагаме на нашите клиенти два наистина интересни модела – „Айсберг“ и „Бос“. Общото при тях се крие в изключително висококачествената им изработка и в присъствието на акценти в син цвят.

„Айсберг“ е стилен мъжки годежен пръстен, изработен от сребро и синтетични аквамарини. Цялостното излъчване на този модел носи настроение и светлина. Покритото с платина сребро прави бижуто по-издръжливо във времето, а специалната обработка на метала добавя още един интересен акцент към неговия дизайн.

„Бос“ също е сред специалните модели мъжки годежен пръстен, които се предлагат от „Виртуоза“. При него елегантността е плод на красиво съчетание между натурални сапфири и жълто злато. Цветовата комбинация в него е едновременно класическа и модерна. Този мъжки годежен пръстен изглежда великолепно и може да се носи и в ежедневието, и при специални поводи. Висококачествената му изработка гарантира, че това е бижу, което ще остане във времето, за да напомня за един специален момент. Ако търсите перфектния мъжки годежен пръстен, заповядайте при нас.

Разгледайте още от предложенията ни за годежни пръстени.

Мъжки годежен пръстен с акцент

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English