Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Универсален златен мъжки пръстен | Virtuosa


Разгледайте нашите предложения за златни годежни пръстени.

 Когато става дума за златен мъжки пръстен, първо говори традицията. След нея обаче идва мястото на модата. Един златен мъжки пръстен днес изглежда като уникално съчетание между класиката и съвременните тенденции. Затова и са толкова широки хоризонтите пред всеки един златен мъжки пръстен – от символ на нещо романтично до стилен и атрактивен аксесоар.


Златен мъжки пръстен „Кадрадо“

Златен мъжки пръстен - цени 1
Златен мъжки пръстен - цени на ниво


„Кадрадо“ е чудесно решение за хората, които търсят едновременно удобство и стил. Този семпъл модел не задължава с нищо останалата част от визията и може да се носи в разнообразни комбинации с други бижута. Комбинацията между златен мъжки пръстен и друг тип аксесоар като гривна или ръкавели винаги е ефектна, показвайки елегантност и класа. „Кадрадо“ е класически златен мъжки пръстен с удобна форма, подходящ за носене всеки ден. Той лесно се съчетава с различни по стил визии и добре си кореспондира дори с бижута, изработени от друг вид метал. С изчистения си дизайн той отдава нужното на традицията, но висококачествената му изработка се дължи най-вече на съвременните познания и технологии. Ювелирното изкуство днес преобразява познатия златен мъжки пръстен и доказва, че не е нужен нито блясъкът на камъните, нито нестандартните форми, за да бъде едно бижу ефектно. Семплият златен мъжки пръстен „Кадрадо“ е добра идея и за подарък, ако искате да направите жест, който ще се хареса. 14 каратовото злато, от което е изработен този златен мъжки пръстен, му придава здравина и издръжливост, които устояват във времето. 

 

 

Златен мъжки пръстен „Кадрадо“

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English