Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Златен мъжки пръстен Левато | Virtuosa


Разгледайте нашите предложения за златни годежни пръстени.

Всеки един златен мъжки пръстен в асортимента на „Виртуоза“ е специален и „Левато“ не е изключение. Това е едно великолепно бижу, което винаги прави впечатление. „Левато“ е златен мъжки пръстен, изработен от жълто злато и натурален оникс. Наситеният цвят на камъка отличава този модел златен мъжки пръстен от всички останали. Формата е класическа, позната още от древността, и само подсилва ефекта на оникса. Самият камък е често предпочитан от джентълмените заради асоциациите със стабилност и увереност, които излъчва. Този златен мъжки пръстен определено демонстрира характер, но го прави елегантно и ненатрапчиво. По тази причина е идеален завършек на всяка по-официална визия. В комплект с костюм и друго бижу като ръкавелите от същата колекция на „Виртуоза“ този златен мъжки пръстен изглежда наистина великолепно. Синхронът между жълтото злато и черният камък е доказан във времето като изключително ефективен, заради което и всички комбинации от двата нюанса при един златен мъжки пръстен са толкова забележителни. Няма как човек да не направи впечатление, когато е облечен с вкус, а бижута като „Левато“ помагат личният стил да бъде още по-добре демонстриран.

Видове златен мъжки пръстен 1
Видове златен мъжки пръстен от нашия онлайн магазин


Златен мъжки пръстен „Стило“


„Стило“ е златен мъжки пръстен, създаден, за да приковава погледите. Този ефект се постига от две неща: комбинацията между жълто злато и синтетичен зелен турмалин и формата на камъка. Цветовият синхрон при този златен мъжки пръстен е познат от времето на владетелите, които са демонстрирали своето превъзходство с помощта на бижутата. И до днес тези асоциации – със сила и увереност, не са чужди на такъв тип аксесоари.
Специалното при този златен мъжки пръстен обаче е обработката на камъка. Тя е толкова разпространена, че си има свое име – „bufftop“. Резултатът от нея е илюзията за дълбочина, която създава, когато е вложена в някой златен мъжки пръстен. Повърхността на камъка при такъв тип обработка е плоска, но под нея има фасети. Така, когато се погледне такъв златен мъжки пръстен, окото просто „потъва“ в него. Ако това се случи в цветове от студената гама, както е при „Стило“, дълбочината изглежда безкрайна. По този начин бижуто изглежда още по-луксозно и впечатляващо. Точно тази особеност на „Стило“ отличава този златен мъжки пръстен от всички останали в колекцията на „Виртуоза“ и винаги привлича внимание върху него. Златен мъжки пръстен като „Стило“ е незаменимо бижу, което изглежда елегантно и магнетично. 

 

 

Златен мъжки пръстен „Стило“

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English