Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Златен мъжки пръстен Бос | Virtuosa


Разгледайте нашите предложения за златни годежни пръстени.

Един наистина изискан златен мъжки пръстен от колекцията на „Виртуоза“ се нарича „Бос“. Името му напълно отговаря на неговата същност. Това е златен мъжки пръстен, предназначен, за да демонстрира висока класа. Изработен е от 3 бр. натурални осмоъгълни сапфири и жълто злато, но по желание на клиента може да се изработи и от бяло такова. Осмоъгълната форма на камъка помага цялото бижу да изглежда по-елегантно и по-изчистено, а заедно с това и по-стилно. Този златен мъжки пръстен внушава самоувереност и силен характер, заради което е изключително подходящ за носене при официални срещи.
И тъй като „Бос“ е наистина луксозен златен мъжки пръстен, той е изработен с висококачествени материали и прецизна работа. Единствено най-добрите професионалисти в бранша успяват да се справят със задачата да създават специални бижута и нашите специалисти са точно такива. „Бос“ е само едно от доказателствата за това. При създаването на този златен мъжки пръстен не са правени компромиси в нито едно отношение, защото толкова уникално бижу трябва да може да издържи на изпитанията на времето. А за още по-завършена и ефектна визия, този златен мъжки пръстен успешно се комбинира и с едноименната игла за вратовръзка. Ние от „Виртуоза“ винаги се стремим да дадем максимално богат избор на нашите клиенти, независимо дали става дума за златен мъжки пръстен, игла за вратовръзка или ръкавели. Вие решавате кое е най-доброто за Вас и Вашия стил, а ние се стремим да Ви го предоставим.

Златен мъжки пръстен - мнения 1
Златен мъжки пръстен - мнения от нашите клиенти


Златен мъжки пръстен от „Виртуоза“


Във „Виртуоза“ всеки един златен мъжки пръстен получава индивидуално внимание. Ние сме перфекционисти и вече повече от двайсет години изпипваме своята работа до най-малките детайли. Независимо дали става дума за златен мъжки пръстен, за гривна или игла за ревер – ние преследваме съвършенството и не спираме да подобряваме нашата работа. Зад гърба си „Виртуоза“ има десетки доволни клиенти, които дори след години се връщат при нас, за да търсят следващия си любим златен мъжки пръстен.
Затова, ако и Вие търсите истинските находки, заповядайте при нас. Ние ще Ви помогнем да изберете най-добрия златен мъжки пръстен и ще Ви предоставим цялата нужна информация за неговата поддръжка. Богатият ни асортимент от различни модели златен мъжки пръстен ще Ви улесни в намирането на това, което търсите, а любезното ни обслужване ще Ви накара да се почувствате като у дома.
Ние от ювелирна къща „Виртуоза“ предлагаме качествен златен мъжки пръстен за всеки вкус.

 

 

Златен мъжки пръстен от „Виртуоза“

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English