Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Брилянтни златни брачни халки | Virtuosa


Златни брачни халки с много блясък

Много свойства са приписвани на диамантите във времето – и преди да се използват при златните брачни халки, и след това. Искрящият им блясък е впечатлявал хората от древни времена и те са го интерпретирали по най-различни начини. И до днес обаче красотата на диамантите е всепризната и високо оценена, което е и причината да съществуват великолепни модели златни брачни халки с диаманти. Никой не може да остане безразличен към начина, по който брилянтите пречупват светлината, превръщайки златните брачни халки във впечатляващи бижута. Техният блясък никога не намалява, затова са и златните брачни халки с диаманти са повече от добра идея. Те ще съхранят своята красота и красотата на момента, в който са споделени, напред във времето и ще напомнят за всичко романтично и ценно, което символизират.
В асортимента на „Виртуоза“ златните брачни халки с брилянти са едни малки произведения на изкуството. Сред тях има модели с един брилянт (обикновено върху дамския пръстен) като „Комета“, „Наска“, „Щил“, „Инконтро“, „Вектор“, „Неотон“ и „Вълна“, при които блясъкът е концентриран на едно място. Такива златни брачни халки са много подходящи за носене всеки ден, защото не изглеждат прекалено официално, но в същото време не са и стандартни пръстени. Различните дизайни на тези модели златни брачни халки пък дават свобода на двойките сами да решат дали искат пръстените да са със сходна, или с различна форма.


Златни брачни халки с много блясък

Виодве златни брачни халки 1
Виодве златни брачни халки предлагани от Virtuosa


Много ефектно стои един брилянт върху златните брачни халки, но за някои хора само един не е достатъчен. За да дадем възможност на нашите клиенти да подчертаят своя индивидуален вкус, при нас във „Виртуоза“ има и огромно разнообразие от златни брачни халки с няколко диаманта. Такива са „Десислава“, „Елиза“, „Сатен“ и „Сияние“, при които блясъкът е толкова силен, че не може да остане незабелязан. Те са истински магнит за окото и заради високото си качество ще радват своите притежатели дълги години напред. „Пилланго“, „Соната“, „Класик“ и „Прелюдия“ са често предпочитани златни брачни халки заради своята елегантност. Тя се подсилва от начина на подреждане на скъпоценните камъни, който им придава по-класно излъчване. С артистичен изглед и множество малки детайли са и златните брачни халки с брилянти „Стикс“, „Сатурн“, „Калея“, „Аква“ и „Плеяда“. Те са по-разчупени, малко по-нестандартни от традиционните модели златни брачни халки, но са изключително нежни и специални бижута. Освен брилянтите за красотата на всички тези модели помага много и техният уникален дизайн, вдъхновен от романтиката и превъплътен в неповторими форми.

 

 

Разгледайте разнообразието от брачни халки в нашия сайт.

 

 

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English