Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Ново, семпло, стилно – значките за ревер | Virtuosa


Вижте всички наши предложения за игли за ревер.

Всеки човек е чувал максимата, че красотата се крие в детайлите. Когато става дума за елегантно облекло, значките за ревер са точно тези семпли допълнения, които завършват цялостната визия. Популярни във всякакви стилове и носени от различни поколения, значките за ревер са непреходен моден аксесоар, който може да се използва от всекиго. Колкото по-качествена е изработката на значките за ревер, толкова по-стилно изглеждат те, затова и най-доброто място, на което можете да се доверите за техния избор, е ювелирна къща „Виртуоза“.


Историята на значките за ревер

Значки за ревер - цена 1
Значки за ревер - цена, на която няма да устоите


Значките за ревер приличат на останалите видове мъжки бижута като иглите за вратовръзка и пръстените по това, че имат богата история. От някогашен символ на принадлежност и власт обаче значките за ревер са се пренесли постепенно в света и на висшата, и на ежедневната мода. Тяхната практичност и ефектът от носенето им са ги изтласкали от силно ограничените среди, в които значките за ревер са били на почит, и са ги разпространили сред хората. Така днес значките за ревер на навсякъде и не страдат от никакви стереотипи. Във всекидневието, в планината, в офиса, на парти, на сватба – значките за ревер, подбрани с вкус и координирани с останалата част от облеклото, могат да се срещнат днес навсякъде. Техни модели излизат изпод ръцете на доказани във времето дизайнери, но истинските майстори в създаването на значки за ревер са ювелирите. С наследените традиции в обработката на металите и съвременните усещания за естетика и вкус значките за ревер днес символизират личните предпочитания и индивидуалния стил.

 

 

Историята на значките за ревер

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English