Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Значките за ревер днес | Virtuosa


Вижте всички наши предложения за игли за ревер.

Значките за ревер, наричани още „пинове“, днес могат да имат разнообразни форми и размери. Забележима тенденция при всичките им разновидности обаче е придържането към по-семплите и изчистени модели. Значките за ревер са допълнение към облеклото, но не са неговият център, така че дизайнът им е напълно съобразен с функциите. Прибавянето на значките за ревер към ежедневното облекло му придава артистичност, докато в света на официалните тоалети малките детайли внушават повече класа. По тази причина и ръкавелите, и иглите за вратовръзка също гравитират към семплите форми, подсилени от висококачествена изработка. Тя си личи и при значките за ревер, които въпреки своя размер се отличават със съвършени форми. Нищо друго не излъчва повече класа от качествените аксесоари, а в асортимента на „Виртуоза“ можете да се насладите на изобилие от предложения не само за значки за ревер, но и за други атрактивни мъжки бижута.


Атрактивни значки за ревер

Значки за ревер - мнения 1
Значки за ревер - мнения от нашите клиенти


Независимо че са малки, значките за ревер се радват на голяма популярност, защото са чудесен начин да се демонстрира индивидуалният вкус. Чрез значките за ревер всеки човек има пълната свобода да влияе на впечатлението, което оставя след себе си. Тези аксесоари са вероятно и най-артистичните сред мъжките бижута, защото не се подчиняват на никакви традиции и изглеждат добре практически навсякъде. Дори в най-официалните облекла по-закачливите значки за ревер стоят добре, което е и най-голямата сила на този вид аксесоари. И макар че днес джентълмените могат да носят каквото и когато им харесва, няма по-лесен, елегантен и в същото време ефектен начин да се направи впечатление от използването на значки за ревер. Независимо дали са тематични, или класически, тези малки допълнения към облеклото винаги се забелязват. Затова и ние от „Виртуоза“ сме се погрижили значките за ревер да са качествени, универсални и интересни. 

 

 

Атрактивни значки за ревер

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English