Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Игли или значки за ревер? | Virtuosa


Вижте всички наши предложения за игли за ревер.

Един поглед към модата отпреди десетина години би бил достатъчен, за да отбележи присъствието на иглите като предпочитан аксесоар за реверите. Дълго време значките за ревер изобщо не са се използвали на представителни събития и в официални визии, защото дизайните им са били твърде шарени и нестандартни. И до днес сред моделите значки за ревер има изключително разнообразие от подобни предложения. Затова и иглите са тези, които са спечелили заслужено място в официалното облекло. Тяхната история отдавна ги е обвързала с ювелирното изкуство и поради своята по-висока цена те са намирали място в голям брой представителни визии.
Днес обаче значките за ревер са толкова приемливи на официални събития, колкото и всички други аксесоари, които се асоциират с елегантността и стила. Това не означава, че иглите са забравени обаче – даже напротив, днешният дизайн прави от тях невероятни и запомнящи се модели. Затова, ако човек иска да е сигурен, че ще изглежда елегантно, може и днес да заложи на иглите. Значките за ревер подхождат на по-артистичните визии, както и на онези джентълмени, които искат да разчупят тоалета си с нещо едновременно семпло и ефектно. Заради начина си за закрепяне към плата и от вътрешната страна значките за ревер са и по-удобни за носене, защото са здраво захванати и обезопасени.


Ефектни значки за ревер

Видове значки за ревер 1
Видове значки за ревер от Virtuosa


Значките за ревер присъстват в облеклото, за да направят нужното впечатление. Заради мястото, на което традиционно се поставят, е трудно тези аксесоари да останат незабелязани и ние от „Виртуоза“ знаем това. И тъй като сме истински специалисти в малките детайли, предлаганите от нас значки за ревер не притежават несъвършенства. Ние работим с качествено злато, което обработваме с професионализъм и превръщаме в елегантни модели значки за ревер. В нашия асортимент можете да се запознаете със значките за ревер „Ескейп“, които носят младежки дух и са изработени от бяло злато. Мекият блясък на метала прави тези значки за ревер идеални за всекидневните приключения. Никога не е излишно човек да е добре облечен – независимо дали отивате на работа, на разходка или на ресторант, значките за ревер „Ескейп“ ще Ви помогнат да изглеждате неотразимо.
Малко по-традиционен и елегантен изглед имат значките за ревер от серията „007“. Те са направени от висококачествено жълто злато и придават повече формалност към всяко облекло. Те са подходящи за всички специални поводи и официални събития, на които джентълмените искат да изглеждат по-атрактивно и привлекателно.
Всичко, което трябва да знаете за носенето на значки за ревер, можете да научите при нас, в ювелирна къща „Виртуоза“. Ние разполагаме с различни колекции значки за ревер и сме на линия да отговорим на всички Ваши въпроси. Както и останалата част от нашия богат асортимент, и значките за ревер на „Виртуоза“ са изработени от истински майстори в бранша и се отличават с високо качество и уникален стил.

 

 

 

Ефектни значки за ревер

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English