Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Луксозни мъжки бижута за подарък | Virtuosa


Разгледайте пълната ни колекция от мъжки бижута.

Изборът на подарък за мъж винаги е предизвикателство, което обаче може да стане по-лесно, ако човек се довери са луксозните мъжки бижута. Те са универсални, качествени и стилни аксесоари, които са подходящи за всеки повод. Луксозните мъжки бижута помагат да се отбележи всяко събитие и със сигурност ще направят впечатление на мъжа, когото искате да зарадвате. Всички луксозни мъжки бижута са подходящи – и иглите за вратовръзка, и иглите за ревер, и пръстените, и гривните. Изненадата от подаръка обаче би била още по-голяма, ако изберете да се доверите на ръкавелите. Те са сред луксозните мъжки бижута, които нямат размер, могат да се носят от всеки и стиловете им са изключително разнообразни. По-класическите модели като „Куатро“ и „007“ изглеждат много елегантно и умело подчертават цялостната визия. „Конвекса“ и „Левато“ са по-нестандартни, но все така луксозни мъжки бижута заради комбинацията от натурален оникс и качествено жълто злато. Моделите „Аланум“ и „TheGolfBalls“ пък придават артистичност на облеклото и са едни наистина красиви и луксозни мъжки бижута.


Луксозни мъжки бижута за всеки ден

Качествени луксозни мъжки бижута 1
Качествени луксозни мъжки бижута - игла за вратовръзка


Има луксозни мъжки бижута, които могат да се носят от всекиго, навсякъде и по всяко време. Едни от тях са гривните. При тези луксозни мъжки бижута качеството е от първостепенно значение. Като аксесоар, който се носи често, те са подложени и на най-много изпитания. Всички луксозни мъжки бижута на „Виртуоза“ обаче са създадени, за да издържат на проверката на времето. Всеки елемент в тях е внимателно изработен, а висококачествените материали гарантират издръжливост за много години напред. Гривните за джентълмени, които предлагаме, са качествени, елегантни и интересни. Те следват тенденцията луксозните мъжки бижута да са по-масивни, но я интерпретират по свой собствен начин. Всичко това води до нестандартни луксозни мъжки бижута не само при гривните, но и при всички други аксесоари. „Хермес“, „Параграф“, „Амарето“, „Кадрадо“ или „Греко“ – Вие решавате кой модел най-точно отговаря на Вашия вкус, а ние обещаваме, че нашите луксозни мъжки бижута ще ви радват години наред и ще Ви помогнат да изглеждате фантастично всеки ден.

 

 

 

Луксозни мъжки бижута за всеки ден

 

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English