Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Какви са моделите на бижутата с камъни? | Virtuosa


Посетете нашият магазин за бижута

Бижута с камъни видове 1
Бижута с камъни видове - Научете повече!

Бижутата с камъни са само една от категориите накити в ювелирното изкуство. Тя обаче включва в себе си различни видове украшения – пръстени, гривни, обеци, колиета и брошки. За изработката на всички тези бижута с камъни се използват приблизително едни и същи материали, затова и разнообразните модели попадат под едно общо наименование. Разбира се, всеки вид накит се отличава от другите със своя дизайн, съобразен с неговото предназначение и естетическия вкус. При бижутата с камъни има по-традиционни и често срещани такива като накитите с брилянти и по-специални като тези с изумруди и сапфири например. Всяка разновидност на камъка е красива и уникална сама по себе си, затова и разнообразието от бижута с камъни е толкова богато. Сред него могат да се открият много нестандартни модели, но и модели, подходящи за ежедневието. Всички бижута с камъни обаче трябва да отговарят на високите стандарти за качество, за да носят дълготрайна радост на своите притежатели. Именно това – високото качество – обединява и всички бижута с камъни, които ние от ювелирна къща „Виртуоза“ предлагаме. Моделите на нашите бижута с камъни са различни, специални и вълнуващи, но колкото и да ценим атрактивния дизайн, ние не си позволяваме да правим компромиси нито с материалите, нито с изработката.

Защо бижутата с камъни на „Виртуоза“ си заслужават?

Бижута с камъни видове 2
Бижута с камъни видове - Virtuosa

В ювелирна къща „Виртуоза“ Вие можете да се запознаете с един фрагмент от необятния и вълшебен свят на бижутата с камъни. Малките произведения на изкуството под формата на пръстени, колиета, гривни и обеци ще Ви очароват с детайлната си изработка и неустоимия си блясък. Бижутата с камъни на „Виртуоза“ обаче си заслужават не просто защото са толкова красиви. Високото качество е най-силната черта на всички наши колекции и ние стриктно се придържаме към него. Освен това ние сме винаги откровени с нашите клиенти – при избора на бижутата с камъни нашият екип ще ви каже всичко, което трябва да знаете за тях. Ювелирното изкуство е специфична сфера, за която не всеки човек има достатъчно познания, за да направи информиран избор. Бижутата с камъни понякога са деликатни, друг път имат нужда от специфична поддръжка, за да запазят качествата си във времето. Ние от „Виртуоза“ вярваме, че човек трябва да бъде запознат с всичко това, когато избере да инвестира в бижута с камъни, затова и се стремим да бъдем винаги на разположение за допълнителна информация или съвет.

Защо бижутата с камъни на „Виртуоза“ си заслужават?

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English