Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Грижа за клиента


Веднъж създадено в прецизен вид, завладяваща форма и блясък, Вашето бижу от Виртуоза се нуждае от грижа и поддръжка по време на употребата му. За да запази прекрасния си вид и да продължи да радва Вас и поколенията Ви, Виртуоза предлага следните възможности за следпродажбена грижа към Вашето бижу:

Ултразвуково почистване – премахва всички наслоявания и замърсявания от полираните повърхности и скъпоценните камъни, като възстановява естествения им блясък

Обновяване – възвръща отново съвършения вид на Вашето бижу, като отстранява драскотини и наранявания в следствие на ежедневната употреба. Включва обработка, полиране и ултразвуково почистване. При необходимост се възстановява и родиевото покритие, ако е имало такова.

Преоразмеряване – Услугата е възможна както за пръстени, така и за синджири, ланци и колиета. В магазина на Виртуоза ще получите съвет в тази насока, в зависимост от спецификата на всяко бижу.

Инциденти винаги са възможни. Възстановяването, реставрирането и окомплектоването на Вашето Виртуоза бижу ще бъде извършено от нашите квалифицирани специалисти във възможно най-кратките срокове

Вижте нашата изящна селекция от годежни пръстени

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English