Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Изящество и класа с дамските златни колиета | Virtuosa


Разгледайте още предложения за златни колиета

Дамски златни колиета София 1
Дамски златни колиета София от VIrtuosa

Дамските златни колиета са щипката индивидуализъм, която всяка жена може да добави към тоалета си, за да го направи наистина специален. Чрез подбора на всички видове бижута, включително и на дамските златни колиета, си проличават стилът, личните предпочитания и естетическия вкус. По тази причина и дамските златни колиета са толкова разнообразни и толкова различни едни от други. От по-изящните и деликатни модели до по-екстравагантните форми и цветове – цветната палитра на дамските златни колиета е просто едно отражение на пъстрия свят на жените.

Нежни дамски златни колиета

Традиционно нежното излъчване се свързва с минимализъм при детайлите – колкото по-малко аксесоари носи една дама, толкова по-естествена и фина може да бъде нейната визия. Днес обаче вече е доказано, че изящност се постига и чрез бижутата, стига те да бъдат подходящо подбрани. Дамските златни колиета например съвсем успешно подчертават естествените черти и по-семплите модели от тях всъщност допринасят за по-нежно излъчване. Изчистените и елегантни дамски златни колиета са удачен избор и от практическа гледна точка.

Дамски златни колиета София 2
Дамски златни колиета София - Свържете се с нас!

Те лесно се координират с останалите части от тоалета и могат да се носят всеки ден. В ювелирна къща „Виртуоза“ ние предлагаме на нашите клиенти истинско изобилие от нежни дамски златни колиета. „Литъл“ и „Паркър“ са модели дамски златни колиета, които постигат деликатния си вид с помощта на бялото злато, диамантите и минималистичния си дизайн. Те са абсолютно универсални, но далеч не са единствените варианти за дамски златни колиета в нашия асортимент. „Симпли“, „Лора“ и „Лавър“ със своята елегантна визия са чудесен аксесоар в ежедневието или при специални поводи.

Нежни дамски златни колиета

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English