Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Блестящи дамски златни колиета | Virtuosa


Вижте и предложенията ни за дамски златни гривни

Дамски златни колиета видове 1
Дамски златни колиета видове - Разгледайте при нас

Много хора свързват елегантността с блясъка, а когато се говори за блясък, не може да не стане дума за брилянти. Тези скъпоценни камъни имат своето място във всеки вид бижута за жени, включително и в дамските златни колиета. Комбинацията им с благородния метал е доказана във времето като естетически подходяща и устойчива на продължително носене, заради което най-честият въпрос, свързан с дамските златни колиета, не е дали да има брилянти върху тях, а колко на брой да са те. Количеството им се отразява най-вече на общия вид на дамските златни колиета, но универсален отговор на този въпрос няма. Всичко зависи от личните предпочитания на дамите и тяхното желание да се открояват повече или по-малко чрез своите дамски златни колиета, където и да се намират. Дамски златни колиета с фини брилянти са „Синчец“ и „Листо“. Макар че имената им навяват сходни асоциации, тези два модели дамски златни колиета всъщност са направени в различен стил. „Синчец“ е малко по-традиционен модел от „Листо“, но и при двата дизайна деликатният блясък на брилянтите успява да направи нужното впечатление. Истинска прелест за окото са и дамските златни колиета, които блестят силно и се виждат отдалеч, независимо от семплия си размер. С „Пролет“ и „Витлеемска“ звезда нито една жена няма да остане незабелязана. Брилянтите в тях са внимателно инкрустирани в интересни форми, които естествено подсилват отражението на светлината.

Практични дамски златни колиета

Дамски златни колиета видове 2
Дамски златни колиета видове от Virtuosa

При избора на дамски златни колиета много жени залагат на геометричните форми, защото последните винаги изглеждат добре. Бижута с подобен дизайн са познати буквално от векове, което означава, че тяхната красота е оценена подобаващо още от древността. И до ден днешен геометричните форми при дамските златни колиета продължават да провокират възхищение и да намират място в колекциите на много жени. Изчистените линии при такива модели, както и симетрията при някои от тях създават едно много елегантно усещане при всяко носене. А когато към дамските златни колиета от този тип се добави и малко блясък, изборът няма как да бъде по-лесен. Модели дамски златни колиета, които залагат на изпитаната сила на геометричните форми, са „Диск“, „Конус“ и „Пирамида“. Имената им говорят сами по себе си, но дамските златни колиета винаги са по-красиви, отколкото може да очаква човек.

Практични дамски златни колиета

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English