Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Дизайнерски бижута с корали | Virtuosa


Дизайнерски бижута София 1
Дизайнерски бижута София - Свържете се с нас!

Вижте и другите ни предложения за мъжки бижута

При дизайнерските бижута коралите не са нововъведение, но са повече от актуални в момента. Днес модата обръща голямо внимание на връзката с природата и търси все повече начини да я подчертае. Дизайнерските бижута правят именно това – възползват се от предимствата на коралите и ги подсилват чрез съчетанието с благородни метали и скъпоценни камъни. Резултатите са удивителни – дизайнерските бижута с корали със сигурност са сред най-уникалните допълнения към тоалета, на които една дама може да се довери. Независимо дали става дума за обеци, пръстени или колиета, те са толкова красиви, очарователни и магнетични, че напълно заслужават да бъдат в центъра на всички актуални модни тенденции.

Дизайнерски бижута за мъже

При дизайнерските бижута за мъже цари истинска динамика. Пръстените, които винаги са били на мода, днес присъстват в тоалета на джентълмените в комбинация с разнообразни други аксесоари. Ново завръщане на сцената се наблюдава при ръкавелите и иглите за вратовръзки и ревери. Те са познати отдавна, но когато става дума за дизайнерски бижута, и при тях има много приятни изненади.

Дизайнерски бижута София 2
Дизайнерски бижута София - Virtuosabg

Пиновете са повече от актуални – тази интерпретация на стандартните игли е много по-универсална и може да се носи лесно в ежедневието. Мъжките гривни, изработени от висококачествени материали, също печелят допълнително внимание днес, когато всеки джентълмен има пълната свобода да избира впечатлението, което иска да създаде. Относително ново в света на дизайнерските бижута за мъже са и мъжките годежни пръстени, с които всеки може да се запознае в ювелирна къща „Виртуоза“. Тенденциите в модата са променливи и бързо се сменят една след друга, но да изглежда човек добре никога няма да се превърне в отживелица. „Виртуоза“ следи отблизо актуалните в момента визии и се стреми в богатия асортимент винаги да присъстват и класически, и нестандартни модели. Очакваме Ви!

Дизайнерски бижута за мъже

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English