Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Класически годежен пръстен


Няма нищо по-хубаво от класическия годежен пръстен

Класически годежен пръстен - мнения 1

 

Класическият годежен пръстен е разпознаваем и обичан от всички символ на началото на семейния живот. В него се преплитат по неповторим начин старото и новото, традиционното и модерното, утвърдените ценности и съвременните идеи. Подаряването на класически годежен пръстен е не просто красив жест, а и израз на обич, нежност и топлина. Малко неща в живота умеят по такъв елегантен начин да изразят толкова много чувства, както един класически годежен пръстен.

 


Традицията на класическия годежен пръстен


Класически годежен пръстен - мнения 2Класическият годежен пръстен носи своята история вече повече от шест века. В началото на своето възникване той е бил използван само от висшето общество, докато преди два века идеята за него не набира изненадваща популярност. И до ден днешен класическият годежен пръстен е най-разпознаваемият символ на брака между двама души. Първият класически годежен пръстен в историята е подарен на херцогинята Мария Бургундска и е изработен от злато и диаманти, затова не е случайно, че и в днешни дни именно тази комбинация от материали е считана за образец. Интересното е, че класическият годежен пръстен претърпява много трансформации във времето, но основният му модел се използва и до ден днешен. Това свидетелства за неговото съвършенство, защото той е доказал качествата си в продължение на толкова много години. Иначе казано, с избора на класически годежен пръстен никой джентълмен не може да сбърка. Класическият годежен пръстен носи красота, традиция и вяра в бъдещето, които биха достигнали до сърцето на всяка дама. 

 

Разгледайте предложенията ни за годежни пръстени.

 

Няма нищо по-хубаво от класическия годежен пръстен

Традицията на класическия годежен пръстен

Моделът на класическия годежен пръстен


Класически годежен пръстен - качество 1 В днешни дни думите „класически годежен пръстен“ могат да означават много неща, но за повечето хора зад тях се крие комбинацията от злато и диаманти. С мекия блясък на златото и искрящата красота на диамантите тази комбинация е и доста често използвана при класическия годежен пръстен. Тя изглежда семпла, но традицията я е утвърдила като най-универсалната и за това си има причини. Класическият годежен пръстен, както и всяко бижу, дължат силата си както на материалите, от които са изработени, така и на начина на тяхното съчетаване. И истината е, че по-изящна комбинация от злато и диаманти просто няма. Затова под класически годежен пръстен често се разбира точно това.
Относно формата на класическия годежен пръстен няма нито правила, нито традиции. Ювелирното изкуство отдавна познава начините за обработка на брилянтите и затова от много време насам им придава най-разнообразни форми. В този смисъл камъкът в класическия годежен пръстен може да бъде с форма тип принцес,  кръг, овал, круша, маркиза, сърце и още много, много други. Кой модел би бил най-подходящ за предложение за брак е нещо, което е строго индивидуално за всяка двойка. Присъствието на диаманта в класическия годежен пръстен обаче обещава, че романтичният жест със сигурност ще съдържа блясък. А блясъкът, както всички знаем, е просто неустоим.


И модерен, и класически годежен пръстен


Класически годежен пръстен - качество 2 Съвременният класически годежен пръстен е перфектен, защото съчетава силата на традицията и възможностите на модерното ювелирно изкуство. В днешно време няма дизайн на класическия годежен пръстен, който да не може да бъде създаден. Това означава, че каквото и да си представя човек по отношение на класическия годежен пръстен, то съществува. И макар че вариациите са наистина много, класическият годежен пръстен си остава такъв, защото предназначението му и символиката, която носи, присъстват във всяко предложение за брак и днес. Точно това е специалното и уникалното на този тип бижута. В тях са вплетени толкова много истории и чувства, че нито един човек не може да остане безразличен, когато става дума за класически годежен пръстен. Той не само се забелязва при носенето навсякъде и по всяко време – той е най-разпознаваемият символ на любовта между двама души и това го превръща в много, много повече от бижу. А най-специалните модели, изработени с огромна доза прецизност и внимание към детайла, могат да се намерят в ювелирна къща „Виртуоза“.

 

Разгледайте предложенията ни за годежни пръстени.

 

Моделът на класическия годежен пръстен

И модерен, и класически годежен пръстен

Специален класически годежен пръстен


Класически годежен пръстен - София 1Истината е, че всеки един класически годежен пръстен е специален, защото се поднася с обич. Това обаче не означава, че неговият дизайн и начинът му на изработка нямат никакво значение. Тъй като има голяма сантиментална стойност, класическият годежен пръстен трябва да бъде качествен.  Истински качественият класически годежен пръстен не променя формата си, когато се използва често, и не губи от своя блясък. С правилната поддръжка класическият годежен пръстен продължава да носи радост и усмивки на своя притежател, независимо колко време е минало от неговото подаряване. Именно затова изборът на класически годежен пръстен е добре да се извършва с помощта на специалисти, които познават тънкостите на ювелирното изкуство и могат да дадат ценни съвети при избора на най-подходящия модел.

Предложения за класически годежен пръстен


Класически годежен пръстен - София 2Асортиментът на ювелирна къща „Виртуоза“ предлага изумително разнообразие от модели на класическия годежен пръстен. При нас можете да намерите много финия класически годежен пръстен „Снежинка“ или пък нежните варианти като „Мантия“, „Сиена“ или „Флейм“. Те са подходящият класически годежен пръстен за дамите, които са фенове на блестящите, но дискретни бижута. Семплите модели подхождат на всекиго и умеят да подчертават естествената красота на дамите.
За любителите на традицията във „Виртуоза“ се предлагат моделите „Мирор“, „Етоал“ и „Ла тур“. Те притежават уникален дизайн, създаден, за да радва окото при всеки поглед. Класическият годежен пръстен придава романтика дори на най-обикновените дни и ако е изработен качествено, той ще остане ценен спомен за много години напред. За дамите, които предпочитат съвременни интерпретации на класическия годежен пръстен, нашата ювелирна къща предлага „Трилоджи Принцес“, „Бътерфлай“, „Амами“, както и много други модели, които впечатляват със своята елегантност и красота. Затова и „Виртуоза“ е най-правилното място за избор на класически годежен пръстен. Голямо разнообразие от модели, любезно отношение и ценен съвет – на това можете да разчитате, ако изберете да се доверите на нас.
Всеки класически годежен пръстен при нас е изработен с високо качество и професионализъм. Ние знаем всичко по темата за класическия годежен пръстен и използваме богатия си опит, за да помагаме на нашите клиенти да направят предложението за брак наистина незабравимо. С класически годежен пръстен от „Виртуоза“ магията на любовта ще заблести с една идея по-силно. 

 

Разгледайте предложенията ни за годежни пръстени.

 

Специален класически годежен пръстен

Предложения за класически годежен пръстен

 

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English