Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Годежни пръстени


Вълшебството на уникалните годежни пръстени

Уникални годежни пръстени - София 1
Уникалните годежни пръстени са най-сигурният начин да се отбележи момента на предложението за брак и да се запомни завинаги. Класическите модели имат своето очарование, но уникалните годежни пръстени добавят нотка индивидуалност към жеста и наистина успяват да го превърнат в нещо специално. Сред богатия избор от уникални годежни пръстени, предлаган от „Виртоуза“, можете да откриете всичко, от което имате нужда.


Красиви и уникални годежни пръстени


Уникални годежни пръстени - София 2Елемент на креативност и много изящество носи на притежателите си уникалният годежен пръстен „Даниели“. Триъгълната форма придава на диаманта малко по-различен, но все толкова красив вид, в който всяка дама ще се влюби. Едновременно елегантни и нестандартни уникалните годежни пръстени „Даниели“ подхождат на всекиго и изглеждат впечатляващо. Много нежност и много красота лъхат от уникалните годежни пръстени „Даниели“, защото те са изработени, за да красят всеки, който ги носи. Със силата на бялото злато и блясъка на диаманта уникалните годежни пръстени едновременно се вписват в традицията и се отклоняват от нея. Играта с класическата форма на диамантите дава на уникалните годежни пръстени „Даниели“ малко повече характер, а с него и малко повече очарование.
Зад красивото име на уникалните годежни пръстени „Нелиа“ стоят модели, които винаги предизвикват усмивка. Погледът разпознава в тези уникални годежни пръстени скандинавска хармония и нестандартен чар. С един-единствен вълшебен диамант във форма „принцеса“ тези уникални годежни пръстени се открояват със своя блясък. Бялото злато при тях фино и ненатрапчиво обгръща камъка, създавайки усещането за класа и стил. Диамантът, от своя страна, не спира да привлича погледите със своята непреходна красота. Уникалните годежни пръстени „Нелиа“ са подходящи за всички дами, които ценят естетиката и обичат да притежават малки съкровища в своите колекции. 

 

Разгледайте предложенията ни за годежни пръстени.

 

Вълшебството на уникалните годежни пръстени

Красиви и уникални годежни пръстени

Нестандартни и уникални годежни пръстени

Уникални годежни пръстени - цена 1
Моделите „Евора“ умеят да украсяват с изключителна нежност фините ръце на всяка дама. Това те постигат с капковидната форма на диаманта, който отразява нещо от естествената красота и сила на природата. Много финес и елегантност се излъчва от уникалните годежни пръстени „Евора“, защото прецизната им изработка умело подчертава силните страни и на камъка, и на бялото злато. Създадени с цел да бъдат извор на вдъхновение всеки ден, уникалните годежни пръстени „Евора“ могат да се превърнат във верен приятел на всяка дама. Удобни за носене, те придават блясък дори на ежедневните събития и с това си печелят прозвището на истински скъпоценности.
Уникалните годежни пръстени „Орхус“ притежават семпъл, но в никакъв случай обикновен дизайн. Те са нещо повече от бижута, нещо повече от аксесоар. В изчистените им форми е скрито истинско вълшебство от блясък, което просто не може да остане незабелязано. Много дискретни и в същото време много красиви, уникалните годежни пръстени „Орхус“ изглеждат точно толкова нестандартно, колкото е необходимо. С бяло злато и диаманти те се вписват в класическите представи за бижута, но дизайнът им в същото време ги различава от тях. Създадени с усет и мярка, те тактично заявяват себе си на ръката на всяка дама, успешно подчертавайки нейната естествена красота.


Специални и уникални годежни пръстени


Уникални годежни пръстени - цена 2Много хора, избирайки уникални годежни пръстени, търсят нещо, което едновременно да е в духа на класическите модели, но да не прилича напълно на тях. Всяка дама е различна и целта на предложението за брак е тя да почувства точно колко е специална. Уникалните годежни пръстени на „Виртуоза“ съществуват, за да помогнат именно в тази посока. Те са създадени с идеята да отразят колко красиви са жените, колко чар носи всяка една от тях и колко са уникални. Годежните пръстени са просто още един от начините всички тези прекрасни качества на дамите да бъдат подчертани. Когато бижуто съответства на вкусовете и предпочитанията на жената, радостта от него е неимоверно по-голяма. Затова в уникалните годежни пръстени на „Виртуоза“ се крият нови превъплъщения на добре познатите класически модели. С креативност и уважение към естетическия вкус, бижутата на ювелирна къща „Виртоуза“ отразяват цялата нежност и цялата красота и ги пресъздават в уникални годежни пръстени. Носейки нотка нестандартност в себе си, уникалните годежни пръстени са най-подходящото бижу за един толкова специален жест като предложението за брак. 

 

Разгледайте предложенията ни за годежни пръстени.

 

Нестандартни и уникални годежни пръстени

Специални и уникални годежни пръстени

Вдъхновението на уникалните годежни пръстени

Уникални годежни пръстени - качество 1
Уникалните годежни пръстени са бижута, които имат ефект не само в момента на тяхното подаряване, но и дълго след това. Те служат като символ за един от най-емоционалните моменти в живота на всяка жена. Затова е толкова важно те да бъдат уникални. Годежните пръстени остават завинаги свързани с обичта, изразена в най-специалния ден, и я пренасят напред във времето. Наистина уникалните годежни пръстени умеят да пресъздават частица от първоначалната емоция всеки път, когато ги погледне човек, и това ги прави наистина впечатляващи бижута. Те носят вдъхновение и емоция в ежедневието на дамата и ако са уникални, годежните пръстени се превръщат в любимци за цял живот.
Изборът на уникални годежни пръстени е нещо, към което трябва да се подхожда с нужното внимание и грижа. Всичко – от качествената им изработка до нестандартния дизайн – има значение, защото поводът е повече от важен. Уникалните годежни пръстени трябва да бъдат елегантни, нежни и красиви, за да подхождат на емоцията, която помагат да бъде изразена. С тяхното качество в този смисъл не могат да се правят компромиси. И златото, и диамантите в уникалните годежни пръстени трябва да бъдат сертифицирани, за да бъде сигурен човек, че бижуто, което подарява, е наистина стойностно. За щастие има ювелирни къщи, в които всички уникални годежни пръстени отговарят на тези условия.


Най-уникалните годежни пръстени досега


Уникални годежни пръстени - качество 2Във „Виртоуза“ всеки джентълмен може да се запознае с разнообразието от уникални годежни пръстени и да намери своя фаворит сред тях. Всички модели на уникалните годежни пръстени, предлагани от „Виртуоза“, отговарят на утвърдените високи стандарти за качество. Освен професионализъм при изработката, в бижутата са вложени и много старание, и много грижа. Ние вярваме, че най-добрите и най-уникалните годежни пръстени са тези, които биха донесли най-много радост на човека, за когото са предназначени. Поради това не просто предлагаме уникални годежни пръстени – ние го правим с внимание и професионализъм, които да съответстват на значимостта на момента. За нас бижутата не са просто бижута – те са красив символ на човешките взаимоотношения и затова не си позволяваме да правим компромиси с тях. 

 

Разгледайте предложенията ни за годежни пръстени.

 

Вдъхновението на уникалните годежни пръстени

Най-уникалните годежни пръстени досега

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English