Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Халка и годежен пръстен в едно - 1-ва част | Virtuosa


Ефектни комбинации – халка и годежен пръстен в едно

Халка и годежен пръстен в едно - София 1
Комбинацията от халка и годежен пръстен в едно набира популярност в последните години. Освен че изглежда страхотно, тя е и по-практичен вариант за част от дамите. Събирането на халка и годежен пръстен в едно не отнема от красотата на бижутата, но предлага алтернатива за хората, които не обичат да носят голям брой от тях. В допълнение към това дуетът от халка и годежен пръстен в едно има двойно по-силна сантиментална стойност, защото обединява в себе си двете най-специални събития в живота на човек.


Комбинацията от халка и годежен пръстен в едно


Халка и годежен пръстен в едно - София 2Идеята за халка и годежен пръстен в едно е породена от практичността. Възниква горе-долу по времето, когато предложенията за брак започват да стават повсеместни и да бъдат отбелязвани със съответното бижу. Колкото по-популярно става това обаче, толкова повече дами се изправят пред дилемата какво да носят на ръката си след брака. Оттам идва и хрумването да се съчетае халка и годежен пръстен в едно. Събирането на халка и годежен пръстен в едно бижу го прави много по-удобно за носене, без да се правят компромиси с красотата му. Освен това комбинацията от халка и годежен пръстен в едно успява да съчетае два спомена от два различни прекрасни момента. Това я прави още по-специална и забележителна. Така чрез комбинацията от халка и годежен пръстен в едно всяка дама получава възможността да носи със себе си всички уникални преживявания, които са ѝ се случили. Вариантите за съчетаване на халка и годежен пръстен в едно обаче са няколко и човек лесно може да избере сред тях този, който най-много му харесва. 

 

Разгледайте предложенията ни за годежни пръстени с диаманти.

 

Ефектни комбинации – халка и годежен пръстен в едно

Комбинацията от халка и годежен пръстен в едно

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства

Ателие ВИРТУОЗА : София, ул. Бистрица 8 

Галерия ВИРТУОЗА : София, ул. Солунска 12


ЗА  КОЛЕКЦИЯТА ОТ БРАЧНИ ХАЛКИ, МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ АТЕЛИЕТО НА УЛ. БИСТРИЦА 8

 
Условия за поръчка   |   Плащане   |   Доставка   |   Грижа за клиента   |   Карта на сайта   |   За контакти
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English