Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Халка и годежен пръстен в едно - 2-ра част | Virtuosa


Дуетът от халка и годежен пръстен в едно

Халка и годежен пръстен в едно - оферта 1
Едната опция е халка и годежен пръстен в едно да означава едно и също бижу. Тогава изборът още в началото е съобразен и с това, че дамското бижу ще бъде носено като символ и на предложението, и на самия брак. Тази идея за халка и годежен пръстен в едно предполага наистина величествено бижу, подбрано внимателно и отразяващо цялата емоция на тези уникални моменти. Комбинацията от халка и годежен пръстен в едно бижу е подходящо решение за дамите с по-изящен и елегантен вкус.
Другата опция при халка и годежен пръстен в едно предполага две бижута, които да се допълват взаимно. На тази идея се спират повече от двойките, защото тя дава голямо поле за изява и на въображението, и на личните предпочитания. С комбинацията от халка и годежен пръстен в едно бижу се постига блестящ ефект, който не може да остане незабелязан. Това решение – халка и годежен пръстен в едно – пасва перфектно на двойките, които държат да съхранят спомените си и от двете прекрасни събития.


Креативни идеи за халка и годежен пръстен в едно


Халка и годежен пръстен в едно - оферта 2Най-подходящото място човек да получи вдъхновение за двойката халка и годежен пръстен в едно са ювелирните къщи. Професионалистите в сферата имат достатъчно опит в комбинирането на халка и годежен пръстен в едно и могат да съдействат с ценни съвети за избора им. Независимо дали идеята е за халка и годежен пръстен в едно бижу, или в две отделни, които се допълват, специалистите в ювелирното изкуство със сигурност имат какво да предложат. Те са правилните хора, които да попитате, когато имате колебания по въпроса. Съчетанията на различни метали и камъни звучат лесно, но при събирането на халка и годежен пръстен в едно трябва да се вземат предвид доста неща. Най-основното от тях – удобството от носенето на двете бижута – се постига и най-трудно. В идеята за халка и годежен пръстен в едно присъстват две малки съкровища, всяко от което е великолепно и впечатляващо само по себе си. Събирането на халка и годежен пръстен в едно съответно не би трябвало да нарушава целостта и красотата на нито едно от двете бижута. В същото време финалната композиция трябва да бъде практична, удобна и сигурна за ежедневно използване. Затова, ако сте решили да съчетавате халка и годежен пръстен в едно, ювелирна къща „Виртуоза“ е правилното място за Вас.

 

Разгледайте предложенията ни за брачни халки.

 

Дуетът от халка и годежен пръстен в едно

Креативни идеи за халка и годежен пръстен в едно

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства

Ателие ВИРТУОЗА : София, ул. Бистрица 8 

Галерия ВИРТУОЗА : София, ул. Солунска 12


ЗА  КОЛЕКЦИЯТА ОТ БРАЧНИ ХАЛКИ, МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ АТЕЛИЕТО НА УЛ. БИСТРИЦА 8

 
Условия за поръчка   |   Плащане   |   Доставка   |   Грижа за клиента   |   Карта на сайта   |   За контакти
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English