Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Венчални пръстени


Венчални пръстени качество 1
Венчални пръстени - качество - вижте повече

Венчалните пръстени ознаменуват началото на съвместния живот и повече от всичко друго се превръщат в знак за топлина и сърдечност. Техният дизайн символично отразява специалните отношения в едно семейство и поради това венчалните пръстени имат толкова богата история. В днешно време с напредването на технологиите венчалните пръстени са по-добри от всякога, а разнообразието сред техните модели е просто зашеметяващо.


Венчални пръстени за цял живот

 

Венчалните пръстени са може би единствените бижута, които се купуват, за да бъдат носени цял живот.Това естествено завишава и изискванията, и очакванията към тях,

Венчални пръстени качество 2
Венчален пръстен качество и цена в едно

тъй като те ще бъдат неотделна част от ежедневието на двойката. Хубавата новина е, че венчалните пръстени, предлагани от ювелирна къща „Виртуоза“, покриват дори най-високите стандарти. Те са издръжливи, елегантни и удобни за носене, което ги прави и често предпочитан избор сред нашите клиенти. Когато, обаче, едно бижу е толкова ценно, колкото са венчалните пръстени, изборът изглежда много труден. И е вярно, че венчалните пръстени не се купуват импулсивно и спонтанно. Все пак, с помощта на квалифицираните специалисти на „Виртуоза“ дори такова важно решение като подбора на венчалните пръстени се случва естествено и бързо. Тъй като нашите професионалисти плуват в свои води в света на бижутата, техните съвети и препоръки са просто безценни и улесняват избора на всяка двойка. Затова човек спокойно може да се довери на ювелирна къща „Виртуоза“, когато става дума за откриването на най-красивите и удобни венчални пръстени. 

 

 

 

Разгледайте предложенията ни за брачни халки с диаманти.

 

Венчални пръстени за цял живот

 

Венчални пръстеи (София) 1
Венчални пръстени (София) - вижте повече

Макар че в днешно време всеки човек е свободен да интерпретира традицията по начина, по който я усеща, венчалните пръстени и сега се радват на същата популярност, каквато са имали и преди десетилетия. Независимо от променящите се модни тенденции и все по-артистичните решения дори в света на брака, венчалните пръстени остават недокоснати от промените във времето. Тази тяхна особеност е солидно доказателство за универсалната им символика, която устоява на всякакви условия така, както и бракът. Венчалните пръстени в този смисъл продължават да бъдат актуално модно решение и да се носят ежедневно. В духа на традицията венчалните пръстени обикновено са изработени от жълто злато, чийто блясък умее да припомня за щастливите мигове от бракосъчетанието. Този метал е изключително подходящ за непрекъснато носене, тъй като приляга удобно към пръста, не дразни кожата и добре си кореспондира с нейния тен. Освен това жълтото злато прави венчалните пръстени подходящи както за дамите, така и за господата, затова и еднаквите венчални пръстени, които се избират в последно време, са изработени именно от него.

 


Модерни венчални пръстени

 

Венчални пръстени (София) 2
Венчални пръстени (София) - много предложения

Леко изместване от духа на класиката са венчалните пръстени, направени от бяло злато. Въпреки името си тази сплав всъщност не е искрящо бяла, а носи златисто-сивкав оттенък във венчалните пръстени, който понякога се покрива с родий, за да бъде по-светъл. Бялото злато е добра алтернатива на жълтото за много двойки, които търсят по-универсални модели венчални пръстени. В последно време този метал добива и популярност, превръщайки се в модерно решение в началото на всеки съвместен живот. Венчалните пръстени от бяло злато също са удобни за носене, имат добра издръжливост при продължителна употреба и пасват на различни модни стилове, ако не са покрити с родий. Родият изглежда великолепно върху венчалните пръстени, но не е вечен, защото се износва и изисква да бъде нанасян повторно. За двойките, които не са склонни да се занимават с такава поддръжка на венчалните пръстени, препоръчителната идея е да запазят естествения цвят на бялото злато, който също е блестящ, но е по-мек и по-деликатен от другите. Заслужено място в тенденциите при брачните халки има и розовото злато, което със своя романтичен вид също се радва на огромно внимание. 

 

 

Разгледайте нашите брачни халки.

 

Модерни венчални пръстени

 

Венчални пръстени цена 1
Венчални пръстени (цена) - вижте повече

Много двойки не знаят, че венчалните пръстени могат да бъдат изработени и от други материали освен златото. Причината паладият и платината да не са по-популярни сред венчалните пръстени се крие в тяхната относителна рядкост. Това са скъпоценни, но вечни метали, от които се правят наистина специални бижута, издържащи на практика завинаги. В този смисъл те са повече от подходящо решение за венчалните пръстени, от които също се очаква да не се поддават на времето и да не променят своята красота. И ако за златото това е по-трудно, за паладия и платината задачата е лесно постижима. Двата метала могат да се открият в много интересни бижутерски колекции не само във формата на венчални пръстени, но и във вид на други украшения, често придружени от красиви и редки скъпоценни камъни. Това означава, че дори във вид на венчални пръстени, тези метали ще изглеждат великолепно. И паладият, и платината имат сребрист оттенък, наподобяващ този на среброто, но са много устойчиви на ежедневно носене, не се драскат, не се деформират и изглеждат безупречно. Създаването на венчални пръстени от паладий или платина винаги вълнува бижутерите, защото им дава възможността да създадат едно истинско съкровище, което ще бъде вечно. Затова, макар че не са много популярни, венчалните пръстени от паладий или платина всъщност най-добре отразяват специалния момент, в името на който са създадени.

 

Венчални пръстени с диаманти

 

Венчални пръстени цена 2
Венчални пръстени (цена) - голям избор

Венчалните пръстени и диамантите са още един щрих от традициите, които не отминават с времето. Скъпоценните камъни увеличават блясъка на венчалните пръстени, открояват ги сред всички останали бижута и ги правят наистина забележителни. Дамските модели често използват брилянти, които да си кореспондират като големина и форма с годежната халка, за да се създаде истински красива визия. Винаги добро решение за хармонични дамски и мъжки венчални пръстени е изборът на един и същ модел, който в дамският си вариант да е допълнен от диаманти. Така всеки в двойката носи един и същ символ на ръката си, но жените получават възможността да прибавят допълнителен блясък към своето бижу. Диамантите карат венчалните пръстени да изглеждат елегантно, изящно и красиво, без да нарушават издръжливостта на моделите във времето.
За най-добрия избор на венчални пръстени или годежни халки човек винаги може да се обърне към специалистите на „Виртуоза“. Ние не само разполагаме с богато портфолио от модели, но и знаем всичко за бижутата, за произхода на материалите, процеса на създаването им и особеностите по тяхната поддръжка. С нашите знания и Вашите предпочитания ние заедно можем да изберем най-подходящите венчални пръстени за Вашето семейство.

 

 

Разгледайте предложенията ни за брачни халки с диаманти.

 

Венчални пръстени с диаманти

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English