Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Прелестни перлени огърлици | Virtuosa


Перлени огърлици София 1
Перлени огърлици София бяло злато

Перлените огърлици остават едни от най-емблематичните и изящни бижута в ювелирното изкуство. Носенето им се асоциира с висока класа и много стил, тъй като това в никакъв случай не са обикновени колиета. Присъствието на перлени огърлици в тоалета го издига на едно съвсем различно ниво, придавайки му красота и великолепие, а от подходящото им комбиниране с други бижута произлизат наистина прелестни визии. Достатъчно е да си спомним емблематичните начални кадри на филма “Закуска в Тифани” с незабравимата Одри Хепбърн!

Изкуството на перлените огърлици

Перлените огърлици изглеждат много елегантно, но за направата им е нужно майсторство и професионализъм. Истинската красота на перлените огърлици е продукт на прецизен труд и много усилия, тъй като самите перли се отглеждат трудно. Процесът на тяхното култивиране помага перлените огърлици да са достъпни за повече хора, но той не е съвършен и резултатите от него понякога са непредвидими. Не всички перли на пазара са достойни, за да бъдат включени в перлени огърлици – за такива бижута се подбират само най-съвършените, тези с най-овална и гладка форма. Последващата обработка до създаването на перлените огърлици, каквито ги познават хората, също отнема време и изисква майсторство. Затова и перлените огърлици винаги са притежавали едно особено очарование. Неподправената им красота идва от естествените процеси в природата и се отразява на начина, по който перлените огърлици изглеждат. Всички качествено изработени перлени огърлици обаче са толкова великолепни, защото са направени от хора, които влагат не само уменията си, но и много желание в тяхната изработка и това си личи.

Перлени огърлици София 2
Перлени огърлици София жълто злато

Научете повече за златни колиета

Изкуството на перлените огърлици

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English