Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Качествени перлени огърлици | Virtuosa


Перлени огърлици качество 1
Перлени огърлици качество бяло злато

Създаването на качествени перлени огърлици зависи от много неща, но докато майсторството може да се усъвършенства, самите перли не се поддават на изкуствени подобрения. Тяхната големина, твърдост и дебелина на перления слой са напълно естествени, което означава, че и красотата им е дело главно на природата. Това, което ние, ювелирите, можем да направим с тях, е да ги включим в перлени огърлици или други видове бижута, които сметнем, че биха били най-подходящи за тях. Качествените перлени огърлици обаче се създават само от перли с доказан произход и проверени характеристики – такива са перлите, с които работим ние от ювелирна къща „Virtuosa“. Ние знаем всичко за тях и в процеса по създаването на нашите великолепни перлени огърлици се стремим към съвършенството. Продуктите, които можете да откриете в нашия магазин, ще ви изненадат приятно. Качеството на всички тях, както и тяхната елегантност и красота са видими и с просто око, защото в нашата работа ние не правим компромиси. 

Перлените огърлици на „Virtuosa“

Перлени огърлици качество 2
Перлени огърлици качество двуцветно злато

Ювелирна къща „Virtuosa“ има богата традиция по отношение на перлените огърлици. Вниманието ни винаги е било насочено към тях, тъй като смятаме, че те са сред най-изящните и специални бижута в нашите колекции. С годините се стремим да усъвършенстваме себе си и да създаваме все по-впечатляващи перлени огърлици и други бижута с перли, а усилията ни бяха и международно признати през 2007г., когато спечелихме престижния конкурс „TAHITIAN PEARL TROPHY“. И до днес това отличие за нас означава, че стремежът ни непрекъснато да надграждаме уменията си ни прави все по-добри в нашата работа.

Перлените огърлици, които можете да намерите в магазина на „Virtuosa“, ще Ви изненадат със своята възхитителна визия. При нас ще откриете перлени огърлици с така предпочитаните от всички южноморски перли, с които ще се превърнете в звездата на всяко събитие. Ние гарантираме за качествената изработка на бижутата и сме готови да отговорим на всякакви допълнителни въпроси, свързани с тях. За дамите с по-различен и нестандартен вкус ние от „Virtuosa“ сме подготвили перлени огърлици с филипински перли, блестящи в златист цвят и придружени от елегантна златна закопчалка. За по-разчупена, но все така красива визия са подходящи и перлените огърлици с таитянски перли, които лесно се съчетават с облеклото и му придават забележителна доза елегантност. 

Научете повече за магазин за бижута

Перлените огърлици на „Virtuosa“

Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English