Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Пръстени Сапфири


Ексклузивна колекция от пръстени със сапфир

Неповторим блясък и впечатляваща красота предлагат пръстените със сапфир на всяка дама, която ги носи. Тези бижута украсяват по елегантен начин и печелят сърцата на всеки, който се докосне до тях. Пръстените със сапфир са майсторски произведения на изкуството, изработени, за да подхождат на изяществото и класата на дамите. Те подчертават по уникален начин естествената красота и добавят към нея своя изискан стил.

Виж повече

Интригуващите форми на пръстените със сапфир

Пръстени със сапфир 1
Пръстени със сапфир - разгледайте!

Пръстените със сапфир не се нуждаят от нещо допълнително, за да бъдат забележителни, но интересната им форма определено засилва впечатлението от тях. Благодарение на ювелирното изкуство пръстените със сапфир съществуват в богато разнообразие от форми и размери. Кристалната структура и твърдост на камъните предразполага тяхното превръщане в пръстени със сапфир с различна форма. Традиционните капковидни очертания на синия камък са хит от векове заради приликата си с водата – с тях бижутата изглеждат съвсем естествено и елегантно. При много от съвременните модели пръстени със сапфир се постигат обаче и други визии. Октагонът например е предпочитана форма сред доста от бижутата, пръстените със сапфир, особено гарнирани с малки брилянти, отразяват различните източници на светлина и я разпръскват обратно. Пръстените със сапфир във формата на октагон внушават стилна атмосфера на всяко облекло. Кръглите или елипсовидни камъни пък са подходящи за дами, които искат да излъчват финес – той се постига лесно с пръстени със сапфир с изчистени линии и привидно семпъл външен вид. Вариантите от форми при пръстените със сапфир наистина са неизчерпаеми, защото са създадени, за да подхождат на стила на всяка дама.

Пръстените със сапфир и златото

Създаването на пръстени със сапфир изисква много майсторство, защото камъните са скъпи и работата с тях е прецизна, което предполага рисковете да бъда сведени до минимум. По тази причина златото е най-добрият приятел на пръстените със сапфир, тъй като е метал, на който може да се има доверие. Доказаната му издръжливост във времето го прави много подходяща основа за твърдия скъпоценен камък на пръстените. Сапфирът пък златото се съчетават в пълна хармония, независимо от цвета. Тъй като нюансите на скъпоценния камък варират, при изработката на пръстени със сапфир златото е най-подходящият избор. И бялото, и жълтото, и розовото злато при тези бижута изглеждат елегантно и умело подчертават красотата на камъка. Оттам нататък и визията, в която са включени, заблестява по един наистина специален начин. 

Пръстени със сапфир и брилянти

Включването на брилянтите в пръстените със сапфир отвежда тези бижута до съвсем нови висоти. Нищо не може да се сравни с доброто съчетание на двата скъпоценни камъка, защото те са истински крале в бижутерското изкуство. Силата им да привличат погледа и да доминират над всички други аксесоари не може да бъде отречена – пръстените със сапфир и брилянти просто нямат конкуренция. Деликатните им комбинации надминават и най-смелите пориви на въображението, тъй като пръстените със сапфир и диаманти не познават никакви стилови ограничения. В зависимост от броя на камъните и тяхното разположение пръстените със сапфир могат да бъдат в центъра на визията, могат тактично да я допълват или  да подсилят ефекта ѝ. По този начин няма определено събитие или точни обстоятелства, в които пръстените със сапфир могат да се носят. Те са подходящи за всяко облекло, стига то да е в синхрон с техния блясък. Допълват перфектно визията и на официални, и не толкова официални поводи, изглеждайки великолепно и предавайки от своята красота на всеки, който ги носи.

Широката палитра от пръстени със сапфир

Пръстени със сапфир 2
Пръстени със сапфир - научете повече!

Най-разпознаваемите пръстени със сапфир са тези, чийто камък е в традиционния си син цвят. Самото му име означава точно това с причина. Наситените му нюанси изглеждат твърде добре, за да са истински, но са именно такива. По тази причина пръстените със сапфир в син цвят се радват на огромна популярност и биват избирани за кралски огърлици и корони. Величествените цветове при пръстените със сапфир са съвсем естествени, възникват в процеса на образуването им и не избледняват във времето. Затова пръстените със сапфир могат да се проследят в назад във времето – веднъж създадени, те са неподатливи на никакви външни условия.
Синият цвят обаче не е единственият вариант на пръстените със сапфир. Този камък съществува в много нюанси, сред които розово, оранжево, жълто, зелено. Огромното им разнообразие позволява те да се комбинират лесно с всяко едно официално облекло. Един от най-редките цветове в пръстените със сапфир носи името „Падпараджа“, буквално преведено като „лотосов цвят“. Нюансите му преливат между розово и оранжево и са неповторими. Пръстените със сапфир „Падпараджа“ са изключително ценно бижу, защото сред всички скъпоценни камъни само те притежават толкова наситен нюанс на този цвят.

Пръстените със сапфир в модата

Пръстените със сапфир и други скъпоценни камъни се радват на голямо внимание от съвременните модни дизайнери. Именно последните са причината пръстените със сапфир да не се възприемат като бижу само за специални случаи, а да могат да се носят и в ежедневието. Красотата на пръстените със сапфир вече не е ограничена само до официалните събития, тя може да се види навсякъде. Благодарение на златото и брилянтите пръстените със сапфир получават неограничена свобода да се комбинират с други аксесоари и да допълват различни по стил визии. Казано по друг начин, блясък и изящност може да притежава всяко облекло, особено ако към него се добавят подходящите бижута. Именно те са прекият път към модерния и красив външен вид.

Качествени пръстени със сапфир

Пръстени със сапфир 3
Пръстени със сапфир - свържете се с нас!

Когато става дума за толкова ценни и великолепни бижута, качеството им трябва да бъда изключително високо. При изработката на пръстени със сапфир е необходимо и златото, и камъните да имат проверен и доказан произход и работата с тях да се извършва от професионалисти. Предлаганите от ювелирна къща „Виртуоза“ пръстени със сапфир отговарят на всички тези условия и заслужават доверието на всяка дама. Щом човек веднъж се докосне до бижутата в богатия асортимент на „Виртуоза“, той винаги остава очарован. Първокласните им модели на пръстени със сапфир притежават не само високо качество, но и впечатляващ дизайн, който е в състояние да спечели сърцето на всяка жена. Изключително красиви модели и професионално обслужване – това можете да намерите в ювелирна къща „Виртуоза“.

 

Ексклузивна колекция от пръстени със сапфир

Интригуващите форми на пръстените със сапфир

Пръстените със сапфир и златото

Пръстени със сапфир и брилянти

Широката палитра от пръстени със сапфир

Пръстените със сапфир в модата

Качествени пръстени със сапфир

Пръстени със сапфир 1
Пръстени със сапфир - Разгледайте при нас!
- лева
 
Пръстен Анелия
Пръстен Анелия

със сапфир овал 0.52ct., брилянти 12бр - 0.18ct. F-VS2 и двуцветно злато


2 670 лв.
 
Пръстен Гиза
Пръстен Гиза

Сапфир "Princess cut" 0.37ct., брилянти, бяло и жълто злато 585


2 260 лв.
 
пръстен ЖАНЕТ
пръстен ЖАНЕТ

Сапфири, брилянти и бяло злато 585


1 880 лв.
 
пръстен Даная
пръстен Даная

Сапфир 0.32ct., брилянти 0.072ct F-VS2, бяло злато 585


1 345 лв.
 
пръстен Синева
пръстен Синева

Сапфир 0.35ct. , брилянти 0.10ct. F-VS2 и бяло злато 585


1 560 лв.
 
Пръстен ЖОЗЕФИН
Пръстен ЖОЗЕФИН

Сапфир 1.63ct.,брилянти 0.14ct. F-VS2 и бяло злато 585


7 390 лв.
 
Пръстен КАПИТОЛИЯ
Пръстен КАПИТОЛИЯ

Сапфир 1.67ct. (Шри ланка)серт., брилянти и бяло злато 14кт.


5 880 лв.
 
пръстен РЕГИНА
пръстен РЕГИНА

Сапфир "Marquise cut" 0.52ct., брилянти и бяло злато 14кт.


1 280 лв.
 
Пръстен МЕДИЧИ
Пръстен МЕДИЧИ

Сапфир във формата на октагон, трапецовидни диаманти


1 470 лв.
 
Пръстен ФЛАВИЯ
Пръстен ФЛАВИЯ

Сапфири във формата на капки, брилянт и бяло злато 14кт.


1 978 лв.
 
Пръстен ПРИМАВЕРА
Пръстен ПРИМАВЕРА

цветни сапфири и бяло злато 14кт.


1 490 лв.
 
Пръстен ЕСКАЛЕЙТ
Пръстен ЕСКАЛЕЙТ

Сапфир, брилянти и бяло злато - не е наличен, изработва се по поръчка


9 800 лв.
 
Пръстен ЛОТОС
Пръстен ЛОТОС

сапфири във формата на маркиза 0.85ct.и брилянти 0.045ct. F-VS2. Бяло злато 14кт.


2 396 лв.
 
Пръстен АМАМИ с розов сапфир
Пръстен АМАМИ с розов сапфир

Розов сапфир във формата на сърце 1.50ct., трапецовиднидиаманти и бяло злато 14кт.


3 950 лв.
 
Пръстен ТИАРА
Пръстен ТИАРА

Сапфир Падпараджа 0.63ct., брилянти, бяло и жълто злато 14кт.


1 280 лв.
 
Пръстен Евора
Пръстен Евора

Морганит във формата на капка 0.80ct. и розово злато 14кт.


780 лв.
 
Пръстен ДИСКУС
Пръстен ДИСКУС

Розови сапфири 52бр. 1.48ct. и бяло злато 585


2 295 лв.
Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English