Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Колиета Злато


Вълнуваща колекция от златни колиета


Магията на златните колиета произлиза от тяхното специално умение да изглеждат едновременно много елегантно и деликатно, като в същото време излъчват усещане за стил. Златните колиета могат да носят универсално или много лично послание, в зависимост от идеята, с която са подбрани. Те обаче остават неустоимо допълнение към тоалета, без значение от техния вид, форма или специфики.

Виж повече


Златни колиета точно за Вас

Златни колиета 1
Златни колиета - разгледайте!


Бижутата дават израз на вълненията, идеите и предпочитанията, които човек носи вътре в себе си. И златните колиета, както и другите видове специални аксесоари, служат като малка демонстрация на частица от човешката индивидуалност и затова е много подходящо те да бъдат възможно най-персонални. При златните колиета този личен отпечатък върху бижуто може да бъде сложен от всяка дама. Той ще си проличи в нейния подбор на златните колиета, в предпочитанията към техния цвят, големина и най-вече – форма. Защото златните колиета, които съществуват отдавна и радват немалко представителки на нежния пол, понякога са по-класически, с красиви, но абстрактни форми, а в други случаи репрезентират нещо конкретно и специално. Изборът между различните модели е добър шанс на дамите да дадат израз на своето усещане за елегантност и стил. Дори когато са претворени в разпознаваеми форми, златните колиета ги представят стилизирано. Това означава, че към всеки познат елемент в тях се добавя авторският почерк и усета към естетиката, които превръщат предметите в произведения на изкуството. Така златните колиета пасват перфектно не само към тоалета, но и към характера на своите притежателки.


Прекрасни златни колиета с изумруди


Златните колиета с изумруди са свързани с природата и нейните безкрайни и впечатляващи феномени. Зеленият цвят на камъка според някои излъчва студенина, а според други демонстрира сила на характера и хладнокръвие. Интерпретациите на този познат оттенък могат да бъдат видени и върху златните колиета, които ту се придържат към традиционните форми, ту се отклоняват от тях. Всъщност златните колиета с изумруди дават добра възможност на дамите да привлекат вниманието върху себе си, тъй като зеленият камък умее да привлича светлината и деликатно да я отразява. Ако златните колиета освен впечатляващ камък притежават и уникален дизайн, това гарантирано ги превръща във всеобщи любимци. И още по-хубавото е, че златните колиета с изумруди подхождат на всички дами. Нюансът на камъка кореспондира добре и със светли коси, и с кестеняви, и с черни. При червенокосите дами златните колиета с изумруди създават интересен и впечатляващ контраст. Затова златните колиета с изумруди са подходящи за всяка жена. Те подчертават естествения цвят на очите, в пълна хармония са с кожата и лесно се съчетават с облеклото. Примери за уникални златни колиета могат да бъдат открити в колекциите на „Virtuosa“. „Ескадас“, „Сълзица“, „Марина“ и „Хера“ не само са едни от най-изкусно направените златни колиета с изумруди, но безспорно са и едни от най-красивите.


Кралските нюанси на златните колиета със сапфир

Златни колиета 3
Златни колиета - свържете се с нас!


Златните колиета със сапфир извикват винаги една и съща асоциация у хората. Наситен, интензивен син цвят, допълнен от мекия блясък на златото. Комбинацията е очарователна, което е и причината златните колиета със сапфир да се ценят толкова високо в ювелирното изкуство. Синият камък има дълга и изпълнена с благородство история, тъй като често се среща в символите на абсолютната власт. Това добавя допълнителна нотка на изисканост към всички златни колиета със сапфир. Освен своята красота обаче, синият камък притежава и много други прекрасни свойства. Той е второто най-твърдо кристално химично съединение след диаманта, което означава, че златните колиета със сапфир са изключително издръжливи на продължително носене. Качествената изработка на златните колиета със сапфир всъщност може съвсем спокойно да гарантира, че бижуто няма да промени свойствата си във времето. И макар че наситеният син цвят е сред най-търсените оттенъци на сапфира, съществуват и златни колиета с друг цвят на камъка. Спектърът е наистина широк, а това позволява златните колиета със сапфир да са наистина уникални и неповторими. В каквато и комбинация да бъде поставен обаче, камъкът запазва своето благородно излъчване и го разпръсква навсякъде около себе си. Един поглед върху златните колиета „Марина“, „Гиза“, „Стела“, „Лотос“ и „Медичи“ е достатъчен, за да оцени човек съвършената хармония между сапфирите и златото.


Златни колиета с диаманти – модерната класика

Златни колиета 2
Златни колиета - научете повече!


Като най-тачените, най-търсените и най-обичаните камъни диамантите няма как да не заслужат мястото си и в едни от най-възхитителните златни колиета. Златото и диамантите изглеждат, сякаш са създадени един за друг, и всяка комбинация с тях в бижутерията има гарантирани качества. Поради всичко това златните колиета с диаманти са се превърнали и в много универсално бижу. Те не ангажират нито тоалета, нито цялостната визия по никакъв начин, т.е. могат да се носят както на специални събития, така и в ежедневието. Заради деликатния блясък на брилянта и мекотата на златото златните колиета с диаманти са и от бижутата, подходящи за всички възрасти. Единствено формата на златните колиета може да ги трансформира в нещо по-изискано или в нещо по-семпло. В колекцията на „Виртуоза“ присъстват две подобни произведения на изкуството – златните колиета с брилянти „Естрела“ и „Меркурий“.
Брилянтите обаче са добри приятели не само на благородния метал, а и на другите видове скъпоценни камъни. Затова при златните колиета диаманти могат да се открият във впечатляващи комбинации със сапфири, изумруди и опали. Брилянтите обогатяват всяко бижу със своя отчетлив блясък и успешно акцентират върху красотата на разнообразните златни колиета. Добри примери за толкова сполучливи комбинации са златните колиета като „Селена“, които създават едно много деликатно, но все пак запомнящо се усещане. 


Колекция от златни колиета

Златни колиета 4
Златни колиета - вземете вашият!


Дамите имат нужда от малко неща, за да изглеждат наистина изумително. Естествената красота винаги е за предпочитане и в този смисъл са добре дошли всички допълнения, които могат да акцентират върху нея. Златните колиета са едно от тях. Те озаряват излъчването, което всяка жена притежава, и много ненатрапчиво го допълват. Колекцията от златни колиета на „Виртуоза“ е създадена точно с тази цел – да даде свободата на дамите да се чувстват очарователни и красиви дори когато носят само едно бижу. Когато то е специално, човек наистина не се нуждае от нищо повече. А бижутата на „Виртуоза“ са именно такива – прекрасни, уникални и специални. Точно като дамите, които ги носят. 

Вълнуваща колекция от златни колиета

Златни колиета точно за Вас

Прекрасни златни колиета с изумруди

Кралските нюанси на златните колиета със сапфир

Златни колиета с диаманти – модерната класика

Колекция от златни колиета

- лева
 
Колие Симпли
Колие Симпли

Брилянт 0.08ct. F-VS2, бяло злато 585


790 лв.
 
Колие Паркър
Колие Паркър

Брилянти 0.045ct. E-VS1 и бяло злато 585


830 лв.
 
Колие Синчец
Колие Синчец

Брилянти 0.032ct. F-VS2 и бяло злато 585


1 055 лв.
 
Колие Листо
Колие Листо

брилянт 0.10 ct. F-VS2 ,бяло злато 585, пясъчна матировка


2 030 лв.
 
Медальон Скарабей
Медальон Скарабей

Емайл и жълто злато 585


506 лв.
 
Колие Естрела
Колие Естрела

Брилянт 0.03ct F-VS2и жълто злато 585


680 лв.
 
Колие Пролет
Колие Пролет

Брилянти 0.09ct F-VS2, бяло злато 585


930 лв.
 
Колие Фраголино
Колие Фраголино

Рубин (Бирма) 0.72ct., брилянти 0.024ct. FVS2 и бяло злато 585


1 360 лв.
 
колие Цепелин
колие Цепелин

Гранат и жълто злато 585


740 лв.
 
Колие Дракон
Колие Дракон

жълто злато 585 и рубин


2 025 лв.
 
колие Драконче
колие Драконче

жълто злато 585


440 лв.
 
медальон Бухал
медальон Бухал

Гранати, черни сапфири, жълто злато 585


945 лв.
 
Ахатово цвете
Ахатово цвете

Ахат, брилянти, жълто злато 585


7 120 лв.
 
Колие Конус
Колие Конус

Брилянт 0.18ct. F-VS2, бяло злато 585


1 395 лв.
 
Колие Пирамида
Колие Пирамида

Брилянти F-VS2 и бяло злато 585


1 085 лв.
 
Колие Зорница
Колие Зорница

Брилянт 0.13ct F-VS2, брилянти 0.09ct. F-VS2, бяло злато 14кт.


1 365 лв.
 
Колие Диск
Колие Диск

Брилянти ТТLB, жълто злато 585


1 700 лв.
 
Колие СЕЛЕНА
Колие СЕЛЕНА

Опал 4.80ct., брилянти 0.123ct. F-VS2, бяло злато 14кт.


3 505 лв.
 
Колие СИЯНИЕ
Колие СИЯНИЕ

с жълт диамант 1.00ct., брилянти, розов сапфир и бяло злато


18 916 лв.
 
колие Мементо
колие Мементо

с черни и кафяви брилянти, жълто злато 585, черен родий


3 305 лв.
 
Колие Лора
Колие Лора

Брилянт 0.10ct. F-VS2, бяло злато 585


1 210 лв.
 
Колие ЛИСТО
Колие ЛИСТО

брилянт 0.10 ct. F-VS2 и жълто злато 585


2 030 лв.
 
Колие МЕРКУРИЙ
Колие МЕРКУРИЙ

Брилянти 0.12ct F-VS2 и бяло злато 585


1 350 лв.
 
Колие СОПРАНО
Колие СОПРАНО

с Топаз swiss blue marquise, бяло злато


2 900 лв.
 
медальон ФЛЕЙТА
медальон ФЛЕЙТА

Бяло злато 14кт.


569 лв.
 
Медальон НОЖИЦА
Медальон НОЖИЦА

жълто злато и брилянт


388 лв.
 
Медальон ТЕСЛА
Медальон ТЕСЛА

Бяло и жълто злато


1 310 лв.
 
Колие НЕЗАБРАВКА
Колие НЕЗАБРАВКА

Тюркоаз, рубини, жълто злато 585


2 240 лв.
Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English