Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Годежни от злато с диаманти Розово злато


Защо да изберете годежни пръстени – розово злато

На първо място, сред всички годежни пръстени розовото злато е вариантът с наистина красив и оригинален цвят. Неговата мекота и нежност пасват лесно на романтичните души на дамите. Моделите годежни пръстени – розово злато стоят деликатно на ръба между вечното и модерното и са уникална алтернатива на традиционните благородни метали.

Виж повече

В същото време при тези годежни пръстени розово злато има достатъчно фин цвят, максимално близък до цвета на кожата, което го прави вечно актуален. Така сред всички годежни пръстени розово злато е идеалният избор за господата, които искат да се отклонят от обикновеното, без да рискуват с твърде ексцентричен избор.
С невероятният цвят на тези годежни пръстени, розово злато е металът, който допълва естествено всички тонове на кожата и на практика няма ръка, на която да не стои добре. В същото време е оригинален и придава на всички годежни пръстени – розово злато модерен вид, приятно съчетан с винтидж полъх.

И още нещо важно за този вид годежни пръстени: розово злато е по-издръжливо от жълтото и бялото и не изисква родиево покритие, което все пак е по-скъпо за поддръжка.
Когато разглеждате каталога ни с годежни пръстени – розово злато, вероятно ще забележите, че всички те са изработени от 14-каратово злато. Ето защо.

Годежни пръстени Розово злато 1
Годежни пръстени Розово злато

Годежни пръстени – розово злато 14 карата с елегантна изработка

Каратът е мерна единица за чистотата на златото, като абсолютно чистото злато е 24 карата. То обаче е прекалено меко за обработка, бързо се износва и лесно се деформира. Но при изработването на годежни пръстени (розово злато) има нужда от допълнителен  метал,  който втвърдява сплавта достатъчно, за да се получат фини и здрави държачи за  диамантите. Това е основната причина ювелирите да избират 14-каратово злато за създаването на годежни пръстени (розово злато).

Годежни пръстени Розово злато 2
Годежни пръстени Розово злато - Купете от нас!

Годежни пръстени – розово злато 14 карата с красив цвят

В розовото злато има специални примеси, създаващи този толкова харесван невероятно мек и приятен цвят. Всички годежни пръстени – розово злато са изработени от сплав между злато, мед и секретна добавка, която прави цветът му толкова близък до човешката кожа.  В невероятното многообразие от годежни пръстени, розово злато се предлага в няколко разновидности на самия розов цвят – той може да е по-наситен или по-фин, в зависимост от количеството мед, използвано в сплавта.  Математически, в годежни пръстени – розово злато 14 карата се съдържат около 58% чисто злато и 42% лигатура, докато в 18-каратово розово злато има около 75% чисто злато и 25% лигатура. Това означава, че моделите годежни пръстени – розово злато 14 карата има по-розов тон, докато моделите годежни пръстени – розово злато 18 карата ще имат повече жълт цвят.

Годежни пръстени – розово злато 14 карата за цял живот

Факт е, че златото е един от най-ковките и пластични метали и именно това е причината да е популярно за изработката на бижута. Но колкото по-чист е металът на моделите годежни пръстени (розово злато), толкова по-меки са те и вероятността да се повредят или деформират е голяма. За да издържат красивите годежни пръстени – розово злато на ежедневното носене, металът трябва да бъде подсилен с нещо по-издръжливо и да създаде металната сплав.
В крайна сметка, колкото по-високо съдържание на чисто злато има в едно бижу, толкова по-меко ще бъде то. Ето защо годежни пръстени – розово злато 18 карата изискват по-голяма грижа от годежни пръстени – розово злато 14 карата, тъй като са по-податливи на надраскване и деформиране.
Разбира се, освен годежни пръстени – розово злато, при нас можете да намерите и класическото жълто, както и бяло злато с 14 или 18-каратова чистота.

Годежни пръстени Розово злато 3
Годежни пръстени Розово злато - Разгледайте при нас!

Годежни пръстени от розово злато в ювелирна къща „Виртуоза“

Щом прекрачите прага на ювелирна къща „Виртуоза“ за избор на годежни пръстени (розово злато, бяло злато или жълто злато), можете да разчитате напълно на няколко изключително приятни удобства.
- Професионална консултация. Докато разглеждате моделите годежни пръстени (розово злато, бяло злато или жълто злато), можете да получите всяка една информация, от която имате нужда. Опитните ни консултанти знаят всичко за всеки модел годежни пръстени (розово злато, бяло злато или жълто злато) – както за металите, така и за диамантите, и за спецификите им.
- Доказателства за качеството. Ще получите нужните сертификати за качеството на всички материали, вложени в нашите годежни пръстени (розово злато, бяло злато или жълто злато) – както за златото, така и за скъпоценните камъни по тях.
- Безплатна първа корекция. Трудно е да знаете правилния размер на дамата на сърцето си, когато избирате годежни пръстени (розово злато, бяло злато или жълто злато). Дори да сте взели тайно мярката ѝ, пръстите на двете ръце са различни и няма как да знаете предварително къде ще предпочете да го носи тя. В същото време годежни пръстени (розово злато, бяло злато или жълто злато) се носят цял живот и трябва да бъдат наистина удобни. Затова в ювелирна къща „Виртуоза“ осигуряваме безплатна първа корекция за всички годежни пръстени (розово злато, бяло злато или жълто злато), закупени при нас. Така че можете да се върнете с годеницата си при нас и да се отървете от излишни притеснения.
- Поддръжка на годежни пръстени (розово злато, бяло злато или жълто злато). Тъй като носенето на годежни пръстени (розово злато, бяло злато или жълто злато) е за цял живот, винаги има вероятност с времето те да се надраскат, потъмнеят, деформират, омалеят. В ювелирна къща „Виртуоза“ осигуряваме всички грижи по поддръжката на годежни пръстени (розово злато, бяло злато или жълто злато) – ултразвуково почистване, преоразмеряване или цялостно обновяване. Така гарантираме, че сантименталните и скъпоценни годежни пръстени (розово злато, бяло злато или жълто злато) ще изглеждат перфектно завинаги.

Защо да изберете годежни пръстени – розово злато

Годежни пръстени – розово злато 14 карата с елегантна изработка

Годежни пръстени – розово злато 14 карата с красив цвят

Годежни пръстени – розово злато 14 карата за цял живот

Годежни пръстени от розово злато в ювелирна къща „Виртуоза“

Годежни пръстени – розово злато 1
Годежни пръстени – розово злато - Разгледайте при нас!
- лева
 
Годежен пръстен - Солитер СНЕЖИНКА
Годежен пръстен - Солитер СНЕЖИНКА

брилянт 0.13ct. F-VS2, розово и бяло злато 585


950 лв.
 
Годежен пръстен - Солитер ВИКТОРИ
Годежен пръстен - Солитер ВИКТОРИ

Брилянт 0.15ct. F-VS2 , розово и бяло злато


1 140 лв.
 
Годежен пръстен - Солитер ЕТОАЛ
Годежен пръстен - Солитер ЕТОАЛ

Розово и бяло злато с брилянт 0.18ct. G-VS1 и 6x0.005ct. F-VS2


1 650 лв.
 
Годежен пръстен БЪТЕРФЛАЙ
Годежен пръстен БЪТЕРФЛАЙ

Брилянт 0.22ct. G-VS1, 6x0.015ct. F-VS1 и розово и бяло злато


2 400 лв.
 
Годежен пръстен - Солитер МИРА
Годежен пръстен - Солитер МИРА

брилянт 0.20ct. G-VS1, розово и бяло злато 585


1 610 лв.
 
Годежен пръстен - Солитер ЛАЛЕ
Годежен пръстен - Солитер ЛАЛЕ

брилянт 0.17 ct. G-VS1, Розово и бяло злато 585


1 410 лв.
 
солитер Детелина
солитер Детелина

Брилянт 0.24ct. F-VS2, розово и бяло злато 585


2 240 лв.
 
годежен пръстен Плеяда
годежен пръстен Плеяда

Брилянт 0.23ct. F-VS2,брилянти F-VS2 и розово злато 585


2 900 лв.
Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English