Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Годежни от злато с диаманти Розово злато


Защо да изберете годежни пръстени – розово злато

На първо място, сред всички годежни пръстени розовото злато е вариантът с наистина красив и оригинален цвят. Неговата мекота и нежност пасват лесно на романтичните души на дамите. Моделите годежни пръстени – розово злато стоят деликатно на ръба между вечното и модерното и са уникална алтернатива на традиционните благородни метали.

Виж повече

В същото време при тези годежни пръстени розово злато има достатъчно фин цвят, максимално близък до цвета на кожата, което го прави вечно актуален. Така сред всички годежни пръстени розово злато е идеалният избор за господата, които искат да се отклонят от обикновеното, без да рискуват с твърде ексцентричен избор.
С невероятният цвят на тези годежни пръстени, розово злато е металът, който допълва естествено всички тонове на кожата и на практика няма ръка, на която да не стои добре. В същото време е оригинален и придава на всички годежни пръстени – розово злато модерен вид, приятно съчетан с винтидж полъх.

И още нещо важно за този вид годежни пръстени: розово злато е по-издръжливо от жълтото и бялото и не изисква родиево покритие, което все пак е по-скъпо за поддръжка.
Когато разглеждате каталога ни с годежни пръстени – розово злато, вероятно ще забележите, че всички те са изработени от 14-каратово злато. Ето защо.

Годежни пръстени Розово злато 1
Годежни пръстени Розово злато

Годежни пръстени – розово злато 14 карата с елегантна изработка

Каратът е мерна единица за чистотата на златото, като абсолютно чистото злато е 24 карата. То обаче е прекалено меко за обработка, бързо се износва и лесно се деформира. Но при изработването на годежни пръстени (розово злато) има нужда от допълнителен  метал,  който втвърдява сплавта достатъчно, за да се получат фини и здрави държачи за  диамантите. Това е основната причина ювелирите да избират 14-каратово злато за създаването на годежни пръстени (розово злато).

Годежни пръстени Розово злато 2
Годежни пръстени Розово злато - Купете от нас!

Годежни пръстени – розово злато 14 карата с красив цвят

В розовото злато има специални примеси, създаващи този толкова харесван невероятно мек и приятен цвят. Всички годежни пръстени – розово злато са изработени от сплав между злато, мед и секретна добавка, която прави цветът му толкова близък до човешката кожа.  В невероятното многообразие от годежни пръстени, розово злато се предлага в няколко разновидности на самия розов цвят – той може да е по-наситен или по-фин, в зависимост от количеството мед, използвано в сплавта.  Математически, в годежни пръстени – розово злато 14 карата се съдържат около 58% чисто злато и 42% лигатура, докато в 18-каратово розово злато има около 75% чисто злато и 25% лигатура. Това означава, че моделите годежни пръстени – розово злато 14 карата има по-розов тон, докато моделите годежни пръстени – розово злато 18 карата ще имат повече жълт цвят.

Годежни пръстени – розово злато 14 карата за цял живот

Факт е, че златото е един от най-ковките и пластични метали и именно това е причината да е популярно за изработката на бижута. Но колкото по-чист е металът на моделите годежни пръстени (розово злато), толкова по-меки са те и вероятността да се повредят или деформират е голяма. За да издържат красивите годежни пръстени – розово злато на ежедневното носене, металът трябва да бъде подсилен с нещо по-издръжливо и да създаде металната сплав.
В крайна сметка, колкото по-високо съдържание на чисто злато има в едно бижу, толкова по-меко ще бъде то. Ето защо годежни пръстени – розово злато 18 карата изискват по-голяма грижа от годежни пръстени – розово злато 14 карата, тъй като са по-податливи на надраскване и деформиране.
Разбира се, освен годежни пръстени – розово злато, при нас можете да намерите и класическото жълто, както и бяло злато с 14 или 18-каратова чистота.

Годежни пръстени Розово злато 3
Годежни пръстени Розово злато - Разгледайте при нас!

Годежни пръстени от розово злато в ювелирна къща „Виртуоза“

Щом прекрачите прага на ювелирна къща „Виртуоза“ за избор на годежни пръстени (розово злато, бяло злато или жълто злато), можете да разчитате напълно на няколко изключително приятни удобства.
- Професионална консултация. Докато разглеждате моделите годежни пръстени (розово злато, бяло злато или жълто злато), можете да получите всяка една информация, от която имате нужда. Опитните ни консултанти знаят всичко за всеки модел годежни пръстени (розово злато, бяло злато или жълто злато) – както за металите, така и за диамантите, и за спецификите им.
- Доказателства за качеството. Ще получите нужните сертификати за качеството на всички материали, вложени в нашите годежни пръстени (розово злато, бяло злато или жълто злато) – както за златото, така и за скъпоценните камъни по тях.
- Безплатна първа корекция. Трудно е да знаете правилния размер на дамата на сърцето си, когато избирате годежни пръстени (розово злато, бяло злато или жълто злато). Дори да сте взели тайно мярката ѝ, пръстите на двете ръце са различни и няма как да знаете предварително къде ще предпочете да го носи тя. В същото време годежни пръстени (розово злато, бяло злато или жълто злато) се носят цял живот и трябва да бъдат наистина удобни. Затова в ювелирна къща „Виртуоза“ осигуряваме безплатна първа корекция за всички годежни пръстени (розово злато, бяло злато или жълто злато), закупени при нас. Така че можете да се върнете с годеницата си при нас и да се отървете от излишни притеснения.
- Поддръжка на годежни пръстени (розово злато, бяло злато или жълто злато). Тъй като носенето на годежни пръстени (розово злато, бяло злато или жълто злато) е за цял живот, винаги има вероятност с времето те да се надраскат, потъмнеят, деформират, омалеят. В ювелирна къща „Виртуоза“ осигуряваме всички грижи по поддръжката на годежни пръстени (розово злато, бяло злато или жълто злато) – ултразвуково почистване, преоразмеряване или цялостно обновяване. Така гарантираме, че сантименталните и скъпоценни годежни пръстени (розово злато, бяло злато или жълто злато) ще изглеждат перфектно завинаги.

Защо да изберете годежни пръстени – розово злато

Годежни пръстени – розово злато 14 карата с елегантна изработка

Годежни пръстени – розово злато 14 карата с красив цвят

Годежни пръстени – розово злато 14 карата за цял живот

Годежни пръстени от розово злато в ювелирна къща „Виртуоза“

Годежни пръстени – розово злато 1
Годежни пръстени – розово злато - Разгледайте при нас!
- лева
 
Годежен пръстен - Солитер СНЕЖИНКА
Годежен пръстен - Солитер СНЕЖИНКА

брилянт 0.13ct. F-VS2, розово и бяло злато 585


950 лв.
 
Годежен пръстен - Солитер ВИКТОРИ
Годежен пръстен - Солитер ВИКТОРИ

Брилянт 0.15ct. F-VS2 , розово и бяло злато


1 140 лв.
 
Годежен пръстен - Солитер ЕТОАЛ
Годежен пръстен - Солитер ЕТОАЛ

Розово и бяло злато с брилянт 0.18ct. G-VS1 и 6x0.005ct. F-VS2


1 650 лв.
 
Годежен пръстен БЪТЕРФЛАЙ
Годежен пръстен БЪТЕРФЛАЙ

Брилянт 0.22ct. G-VS1, 6x0.015ct. F-VS1 и розово и бяло злато


2 400 лв.
 
Годежен пръстен - Солитер ДЕТЕЛИНА
Годежен пръстен - Солитер ДЕТЕЛИНА

с брилянт 0.24ct. F-VS2 и розово злато 14кт.


2 240 лв.
 
Годежен пръстен - Солитер МИРА
Годежен пръстен - Солитер МИРА

брилянт 0.20ct. G-VS1, розово и бяло злато 585


1 610 лв.
 
Годежен пръстен - Солитер ЛАЛЕ
Годежен пръстен - Солитер ЛАЛЕ

брилянт 0.17 ct. G-VS1, Розово и бяло злато 585


1 410 лв.
Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства

Ателие ВИРТУОЗА : София, ул. Бистрица 8 

Галерия ВИРТУОЗА : София, ул. Солунска 12


ЗА  КОЛЕКЦИЯТА ОТ БРАЧНИ ХАЛКИ, МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ АТЕЛИЕТО НА УЛ. БИСТРИЦА 8

 

Най-добрият магазин за бижута


С времето всеки човек открива сам за себе си любимите си обекти, на които може да се довери за разнообразни услуги. С тях пазаруването става значително по-лесно, а напрежението по търсенето на качествени продукти намалява. Магазинът за бижута на „Виртуоза“ е точно такова място. Клиентите се връщат при нас отново и отново, защото знаят, че нашият магазин за бижута ще успее да им предложи всичко, от което имат нужда.

Виж повече


Магазин за бижута с богат асортимент

Магазин за бижута 1
Магазин за бижута - разгледайте!


Определено едно от най-големите предимства на магазина за бижута „Виртуоза“ се крие в изобилието от продукти, които човек може да открие в него. Ексклузивните колекции от различни видове пръстени, гривни, колиета и обеци винаги са интересни, разнообразни и качествени. Независимо от какво се нуждае човек, в магазина за бижута „Виртуоза“ той може да го открие. Многото продукти в нашия асортимент често успяват да изненадат приятно клиентите, защото се отличават не само с атрактивна цена, но и с изключително интересен дизайн. Нищо в магазина за бижута „Виртуоза“ не е случайно. Подборът на продуктите е направен с много внимание и професионализъм и е адаптиран към изискванията и предпочитанията на хората. В нашия магазин за бижута диамантите се чувстват като у дома си, а резултатите от работата ни с перлите са наистина впечатляващи. Богатият асортимент на нашия магазин за бижута е плод на дългогодишен труд и непрестанен стремеж към усъвършенстване, заради които в момента колекцията на магазина за бижута „Виртуоза“ е една от най-вълнуващите и качествени колекции в страната.


Професионален магазин за бижута

Магазин за бижута 2
Магазин за бижута - научете повече!


Магазинът за бижута „Виртуоза“ не е създаден от любители на ювелирното изкуство или от хора, които просто харесват декоративните аксесоари. Зад нашия магазин за бижута всъщност стои екип от професионалисти, които имат много опит и много познания в тази област. Високият стандарт на работа, който поддържаме от самото начало, е ключов фактор за нашия успех на българския пазар. Вече повече от двайсет години магазинът за бижута „Виртуоза“ радва всички фенове на скъпоценните камъни, перлите и качественото злато. През цялото това време нашият екип усъвършенства и надгражда уменията си, подхранвайки ги с огромното желание да изгради най-добрият магазин за бижута в България. Ние сме винаги в крак с тенденциите в бранша и поддържаме колекциите си актуални, оригинални и интересни. Ние присъстваме на най-големите европейски изложения, имаме участия в множество конкурси и нашият магазин за бижута просто няма аналог на българския пазар. Неслучайно магазинът за бижута „Виртуоза“ е носител на първото място в международния конкурс за дизайн с перли „TAHITIAN PEARL TROPHY“ в цели две категории – за колие и за обеци. Признанията на професионалистите и положителните отзиви на нашите клиенти са доказателство за високия стандарт на продуктите, които всеки човек може да открие в магазина за бижута „Виртуоза“.


Повече от просто магазин за бижута

Магазин за бижута 3
Магазин за бижута - свържете се с нас!


„Виртуоза“ не е просто магазин за бижута, а място, където човек е свободен да се потопи в света на красотата. Разнообразните ни продукти не си приличат по нищо друго освен по своя изумителен външен вид, но при декоративните аксесоари той е едно от най-важните неща. В нашия магазин за бижута не се правят компромиси нито с качеството, нито с естетиката, което е и причината колекциите, налични при нас, да бъдат толкова очарователни и оригинални. Ние влагаме личен почерк във всичко, което правим, и го правим единствено с цел да доставим на дамите и господата, избрали да ни се доверят, малко повече радост. Затова в магазина за бижута „Виртуоза“ има толкова блясък, елегантност и стил. Не само продуктите ни карат нашите клиенти да се чувстват специално. Всяко посещение в магазина за бижута при нас е истинско преживяване, което оставя ярък отпечатък от себе си. Малко е да се каже, че при нас клиентите получават любезно индивидуално отношение. В магазина за бижута „Виртуоза“ ние приемаме откриването на перфектното бижу за Вас като лична кауза, в името на която сме готови да се впуснем в дълбочина в характеристиките и спецификите на всеки конкретен модел. Така, тръгвайки си от нашия магазин за бижута, всеки клиент остава с усещането, че е намерил много повече от това, на което се е надявал.


Доверен магазин за бижута


Магазинът за бижута е сред обектите, които трябва задължително да спечелят доверието на своите клиенти. За да го направи обаче, любезното съдействие не е достатъчно. Пръстените, колиетата, гривните, венчалните халки и обеците в магазина за бижута не са продукти, които могат да разкрият пълния си потенциал с едно тестване. Те се нуждаят от време. Именно времето е най-строгият съдник на работата на магазина за бижута и то показва дали продуктите са наистина толкова качествени, колкото изглеждат. Моделите на магазина за бижута „Виртуоза“ обаче устояват на проверката на времето. Сертифицираните материали и висококачествената изработка на всеки продукт в асортимента на нашия магазин за бижута гарантират, че той ще радва притежателя си и в бъдеще. Уникалният дизайн е запазена марка на магазина за бижута „Виртуоза“, но не той е истинската причина клиентите ни да се връщат при нас отново и отново. Качеството, само качеството успява да спечели сърцата на хората, когато става дума за толкова деликатни и специални продукти. И точно то е нещото, с което ние от магазин за бижута „Виртуоза“ се гордеем най-много.


Специален магазин за бижута

Магазин за бижута 4
Магазин за бижута - разгледайте всички бижута!


Магазинът за бижута „Виртуоза“ е едно кътче, което ще успее да Ви потопи в магията на ювелирното изкуство. Колекцията от годежни пръстени и венчални халки, налична в нашия магазин за бижута, предлага най-подходящите за тези специални поводи модели. Много елегантност и стил излъчват изработените в магазина за бижута „Виртуоза“ златни колиета с перли или със скъпоценни камъни. За по-ефектни комбинации във визията нашият магазин за бижута разполага и с впечатляващи обеци и пръстени, а за разчупване на ежедневието много помагат и изделията ни от корали.
Затова, каквото и да търсите, в магазина за бижута „Виртуоза“ можете да сте сигурни, че ще го откриете. Ние вярваме, че съществува такова нещо като перфектния годежен пръстен и не пестим усилия и труд, за да го създадем и да Ви помогнем да го откриете. Богатият и оригинален асортимент на магазина за бижута „Виртуоза“ със сигурност ще добави малко повече блясък, малко повече стил и малко повече красота към всеки Ваш ден. 

Най-добрият магазин за бижута

Магазин за бижута с богат асортимент

Професионален магазин за бижута

Повече от просто магазин за бижута

Доверен магазин за бижута

 

 
Условия за поръчка   |   Плащане   |   Доставка   |   Грижа за клиента   |   Карта на сайта   |   За контакти
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English