Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Годежни пръстени


Годежният пръстен е първата стъпка към създаването на семейна колекция бижута. Затова е важно да не се прави компромис с качеството Ние ще Ви помогнем да изберете най-подходящият пръстен като съотношение цена-качество.

научете повече

Годежни с диамант 1. ct.+
Годежни с диамант 1. ct.+

   Всички ГОДЕЖНИ ПРЪСТЕНИ, представени на сайта, са с натурални диаманти, внесени от най-голямата европейска борса в Антверпен, Белгия, както и от Израелската Диамантена Борса, Рамат Ган.

научете повече


Годежни пръстени с диаманти
Годежни пръстени с диаманти

Няма жена, която да не се разтопи при вида на красивите годежни пръстени с диаманти! Освен че са изящни и впечатляващи със своята фина изработка и специален блясък, всички годежни пръстени с диаманти имат и сантиментална стойност -  те са израз на Вашето желание и обещание да направите дамата на сърцето си истински щастлива.

научете повече


Годежни от злато с диаманти
Годежни от злато с диаманти

Бяло, жълто или розово злато, изберете сами. Независимо от снимката ще изработим това, от което имате нужда. За по-малки размери диаманти, които обикновено се купуват в България, препоръчваме пръстенът да бъде изработен от 14 каратово злато, поради няколко причини. 

научете повече


Годежни  платина с диаманти
Годежни платина с диаманти

Изискан бял блясък и нежно излъчване, тя се предпочита от хората с изтънчен вкус и естетически възприятия.Подарявайки бижу, изработено от платина, Вие оставяте незаличима следа в родословната колекция

научете повече


Годежни  паладий с диаманти
Годежни паладий с диаманти

 Получавате прекрасно бижу от висок клас, без покритие и със съвършен блясък, което ще Ви радва дълго и ще остави усещане за  присъствието Ви в поколенията


Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English