Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Колекция


Виртуозен дизайн, виртуозна изработка и скъпоценни камъни. На това можете да се насладите в магазините на ВИРТУОЗА, единствената иновативна българска фирма, печелила международни ювелирни конкурси .

Пръстени
Пръстени

Впечатляващ  дизайн, нестандартен или класически, в зависимост от Вашите виждания, тоалет или стил. Ако търсите бижу за определно мероприятие, разнообразието и индивидуалността на дизайна ще Ви помогнат в избора. Богатата цветова гама и разнообразие на скъпоценни камъни също не са за подценяване и могат да бъдат както акцент, така и да допълнят визията, която сте избрали за определената вечер


Колиета с диаманти
Колиета с диаманти

Поднасянето на колиета с диаманти винаги е специален жест – брилянтите са толкова красиви и скъпоценни, че са любими не само на дамите, но и на господата. Без значение от размера и формата им, всички колиета с диаманти носят еднакво послание: те са признание за привързаността, обичта и желанието да направите някого щастлив, да го накарате да сияе от щастие и това да личи и във външния му вид. При това по възможно най-елегантния начин.

научете повече


Колиета
Колиета

Деколтето определя визията на колието. Сменящият се носещ елемент позволява на едно и също колие да се адаптира към избрания от Вас тоалет


Обеци
Обеци

Създадени за да подчертаят ореола на лицето  и естетично да се съчетаят с макияжа Ви


Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства

Ателие ВИРТУОЗА : София, ул. Бистрица 8 

Галерия ВИРТУОЗА : София, ул. Солунска 12


ЗА  КОЛЕКЦИЯТА ОТ БРАЧНИ ХАЛКИ, МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ АТЕЛИЕТО НА УЛ. БИСТРИЦА 8

 
Условия за поръчка   |   Плащане   |   Доставка   |   Грижа за клиента   |   Карта на сайта   |   За контакти
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English