Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Колекция


Виртуозен дизайн, виртуозна изработка и скъпоценни камъни. На това можете да се насладите в магазините на ВИРТУОЗА, единствената иновативна българска фирма, печелила международни ювелирни конкурси .

Пръстени
Пръстени

Впечатляващ  дизайн, нестандартен или класически, в зависимост от Вашите виждания, тоалет или стил. Ако търсите бижу за определно мероприятие, разнообразието и индивидуалността на дизайна ще Ви помогнат в избора. Богатата цветова гама и разнообразие на скъпоценни камъни също не са за подценяване и могат да бъдат както акцент, така и да допълнят визията, която сте избрали за определената вечер


Колиета с диаманти
Колиета с диаманти

Поднасянето на колиета с диаманти винаги е специален жест – брилянтите са толкова красиви и скъпоценни, че са любими не само на дамите, но и на господата. Без значение от размера и формата им, всички колиета с диаманти носят еднакво послание: те са признание за привързаността, обичта и желанието да направите някого щастлив, да го накарате да сияе от щастие и това да личи и във външния му вид. При това по възможно най-елегантния начин.

научете повече


Колиета
Колиета

Деколтето определя визията на колието. Сменящият се носещ елемент позволява на едно и също колие да се адаптира към избрания от Вас тоалет


Обеци
Обеци

Създадени за да подчертаят ореола на лицето  и естетично да се съчетаят с макияжа Ви


Гривни
Гривни

Елегантни дамски златни гривни


Любим акцент в облеклото на мнозина, дамските златни гривни векове наред радват сетивата и правят комплименти на естетиката. След като са издържали на проверката на времето, съвременните дамски златни гривни продължават да предлагат все по-нови и по-нови идеи на представителките на нежния пол. Дамските златни гривни винаги са пълни с изненади, но по отношение на своето излъчване и красота остават абсолютно постоянни.

научете повече


Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English