Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Мъжки бижута


На делова среща, на официална среща или просто на среща, аксесоарите са тези, които създават първо впечатление . Не подценявайте тяхното значение и символика

научете повече

Мъжки пръстени
Мъжки пръстени

Някога символ на власт и висок социален статус, мъжките пръстени и днес носят своята знакова слава на бижутата с най-универсална употреба. Освен че придават стил и елегантност, те представляват интересен елемент от визията на всеки джентълмен, затова и са често предпочитан избор. 

научете повече


Ръкавели
Ръкавели

Един от най-лесните и интересни начини човек да персонализира своето облекло е да носи ръкавели. Лесно е, защото те са подходящи за всеки повод. Интересно е, защото разнообразието от модели сред тях е голямо и предлага пълна свобода на вкуса. 

научете повече


Игли за вратовръзка
Игли за вратовръзка

Иглите за вратовръзка са чудесен пример за функционален и елегантен аксесоар за джентълмени. Тази хитроумна добавка може да направи истински чудеса и с официалната визия, и с ежедневната. 

научете повече


Игли за ревер
Игли за ревер

Едни от аксесоарите с чисто естетическа, но много артистична функция се наричат игли за ревер. Това интересно допълнение към официалното облекло го прави да изглежда по-елегантно и по-стилно. С иглите за ревер всяко сако печели креативност, а всеки костюм придобива индивидуален дизайн.

научете повече


Мъжки гривни
Мъжки гривни

Мъжките гривни безспорно са изключително подходящо допълнение към тоалета на всеки добре облечен мъж. Те са отличителна част във визията, избрана, за да създаде впечатление за стил и елегантност. 

научете повече


Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English