Където диамантите сбъдват мечтите си.
 

Бижута с перли


Всяка дама трябва да има в колекцията си бижута с перли – те са изумително красиви, нежни и елегантни, добавят стил и класа към всеки тоалет и са подходящи за всякакъв повод. Когато търсите бижута с перли за подарък или за себе си,  ювелирна къща „Виртуоза“ е на Ваше разположение с най-богатата и разнообразна колекция от висококачествени  перли, а нашите консултанти ще Ви помогнат с професионални съвети, а така че нашите бижута с перли да бъдат не само желани, но и добра инвестиция

научете повече

Пръстени с перли
Пръстени с перли

Красивите пръстени с перли са символ не само на вечната класика в областта на бижутата, но и на стил, елегантност и класа. Тези бижута имат естествена, мека красота, която създава асоциации за луната и нейната сила, а финият им блясък загатва за чистота и непорочност. Впечатляващите пръстени с перли не само привличат погледа, но носят и специално значение. Неслучайно думата „перла“ се използва като метафора на нещо изключително рядко срещано и скъпоценно. Но също така се казва, че перлите символизират мъдрост, почтеност и лоялност. Всичко това прави нежните пръстени с перли изключително подходящи за подарък с послание, който можете да поднесете на специална са Вас дама.

научете повече


Обеци с перли
Обеци с перли

Изящните обеци с перли са истинска класика – това са бижута, които се носят от векове и се предават от поколение на поколение като семейна реликва. Да притежавате обеци с перли означава да притежавате малката черна рокля на бижутата. Те олицетворяват класа, изтънченост, нежност и деликатна чувственост, която подчертава женствеността и стила на всяка дама. Независимо от възрастта, тена, и стила, едни красиви обеци с перли ще придадат неустоим блясък на лицето Ви и на цялостната Ви визия.

научете повече


Годежни пръстени, венчални халки и бижута с диаманти от Виртуоза

Създадена за да твори, ювелирна къща Виртуоза въплъщава в името си цялата същност и стремеж към съвършенство на нейните създатели.

Платежни средства
  НачалоМагазиниИсторияГодежни пръстени Брачни халки КолекцияБижута с перлиБижута от коралиМъжки бижутаНовиниКонтакти
  ТЪРСЕНЕ
Български English